Scandal monstru intre Mutu si Piturca: „Nici nu a avut curaj sa ma priveasca in ochi”! Vezi ce l-a nemultumit pe atacant

Publicat: 28/03/2013 | 19:32

Adrian Mutu a rabufnit dupa ultimele doua meciuri ale echipei nationale. Atacantul spune ca a ramas cu un gust amar si este suparat pentru modul cum a fost tratat la Budapesta.

Adrian Mutu spune ca nu i s-a dat nicio explicatie privind netitularizarea lui cu Ungaria.

„Nu vreau sa vorbesc prea mult despre acest lucru. Piturca este antrenorul echipei nationale si el decide schimbarile, eu sunt jucator profesionist si atunci cand se apeleaza la serviciile mele, raspund imediat.

Nu comentez deciziile antrenorului, dar singurul lucru care m-a deranjat este ca nu mi-a oferit nicio explicatie. Nu a venit la mine sa ma priveasca in ochi si sa imi spuna de ce nu joc, sau care e motivul. Asta personal m-a deranjat foarte mult. Atata lucru meritam si eu, nu?”

Mai mult, fotbalistul spune ca nu s-a gandit niciodata la o retragere si va juca la nationala ori de cate ori va fi convocat.

„Nu m-am gandit niciodata la retragere! Eu nu joc pentru Piturca, pentru X, sau pentru Y, eu joc pentru Romania. Eu nu vin pentru un antrenor anume la echipa reprezentativa. Eu joc pentru Romania si atat. De fiecare data cand voi fi convocat, am sa vin cu cea mai mare placere si am sa incerc sa imi ajut echipa ca un adevarat profesionist”, a declarat Mutu in ProSport.

Citește și...