SCANDAL URIAS la tv! Bianca si Duban s-au certat IN DIRECT: „Tu ma crezi prost?” / „Ai stat cu iubita lui Salam”

Publicat: 21/02/2014 | 10:14
SCANDAL URIAS la tv! Bianca si Duban s-au certat IN DIRECT: „Tu ma crezi prost?” / „Ai stat cu iubita lui Salam”

Bianca Dragusanu si Andrei Duban au avut ocazia, aseara, sa stea fata in fata. Dupa ce prezentatorul TV a vorbit in repetate ocazii despre roscata, aceasta i-a dat replica dura.

Invitata intr-o emisiune de la Kanal D, Bianca si-a ales cu grija cuvintele si i-a dat o replica acida prezentatorului TV. La randul lui, acesta a marturisit ca nu are nimic de ascuns si ca, daca are nelamuriri in ceea ce il priveste, va raspune cu sinceritate la fiecare intrebare.

DUBAN: Tu trebuia sa iesi, sa spui ca sotul tau mai are sentimente pentru fosta si bagai divort.

BIANCA: Tu esti un model? Atunci nu ai dreptul sa ma judeci. Pentru ca si tu, la randul tau, ai avut o relatie cu iubita lui Florin Salam iar ea, in momentul de fata, isi posteaza poze pe Facebook cu inelul de logodna primit de la tine. Sotia ta stie?

DUBAN: Nu i-am dat niciun inel de logodna.

Bianca Drăguşanu

BIANCA: Eu nu am dreptul sa te judec, dar tu o faci.

DUBAN: Nu asta voiam sa lamuresc. Cum e posibil sa spui ca pentru tine casatoria e o hartie? Poate una igienica.

BIANCA: Merit putin respect. Eu nu am spus asta niciodata.

DUBAN: Ai spus ca orice femeie greseste. Nu orice femeie greseste.

BIANCA: Tu esti cumva vreun trimis de la Dumnezeu, vreun sfant, si ai venit sa ma judeci pe mine? Eu mi-am asumat tot ce am facut. Toti avem calitati si defecte. Din multe puncte de vedere sunt un model: sunt un om responsabil, am grija de parintii mei, sunt un om care-si duce responsabilitatile zilnice la capat. Nu jignesc alti oameni.

DUBAN: Stii ca de tine depinde sa nu mai fii un exemplu, nici pozitiv, nici negativ.

BIANCA: Nu mai depinde nimic de mine. Eu nu te pot opri sa vorbesti despre mine. Mi-as dori sa nu mai vorbesti despre mine.

DUBAN: Si eu mi-as dori ca tu sa spui adevarul.

BIANCA: Eu spun adevarul. De aceea lumea inca ma crede si tocmai de aceea eu am fani. Eu nu am mintit niciodata si daca am facut-o, am mintit prost, am venit si am recunoscut. Una e sa minti, alta e sa te contrazici

DUBAN: Mai, tu ne iei pe toti de prosti? Eu am ciunga in par? Cum adica tu nu ai mintit? Cand s-a dovedit, ai si recunoscut.

BIANCA: Nu am venit sa ma justific in fata ta.

DUBAN: Adica ai stat 4 nopti la Paris si nu ai facut nimic cu Adi?

BIANCA: Nu te priveste pe tine. Mi-as dori sa fiu perfecta, dar nu pot.

DUBAN: De ce nu ti-ai tinut promisiunea fcauta la Maruta, sa nu mai apari?

BIANCA: Pentru ca am fost provocata. O sa vina momentul sa cedez si locul unei alte persoane. Auzi, dar daca dispar eu, tu ce te faci?

DUBAN: O sa fac bancuri cu urmatoarea.

BIANCA: Acum ceva vremea, erai un lingusitor sincer. Ma chemai la tine in emisiune, eram cea mai buna, cea mai inteligenta si cea mai frumoasa. Dintr-o data ti-ai dat seama ca si tu primesti bani daca vii sa vorbesti despre mine si imi faci rau pentru niste bani.

DUBAN: Eu nu cred ca iti fac rau. Tu nu ai mintit nicio clipa?

BIANCA: Tu cred ca ai o problema de memorie. Ia adu-ti tu aminte de niste lucruri pe care le-ai facut tu.

Dialogul a continuat in aceeasi nota acida, dar pe un ton mai calm. In aceeasi emisiune, Bianca a marturisit ca si-a mai cumparat un pestisor identic cu cel primit de la Cristea, pentru ca crezut ca l-a pierdut pe primul. „Imi place foarte mult, ce sa fac?”, a spus ea.

C.V.

Citește și...