Scandalul continua in familia lui Sergiu Nicolaescu! Sora regretatului regizor: „Doamna Dana s-a suparat acum pe mine”

Publicat: 02/07/2013 | 17:32
Scandalul continua in familia lui Sergiu Nicolaescu! Sora regretatului regizor: „Doamna Dana s-a suparat acum pe mine”

La 6 luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu a inceput un adevarat scandal. Sora sa, Iolanda Nicolaescu, o cheama in instanta pe sotia regretatului regizor, Dana Nicolaescu. Conflictul a aparut din cauza testamentului.

„Prima infatisare este pe 9 iulie, dupa aceea vom vedea ce este. Trebuie sa fac ceva. Nu pot sa cred ca fratele meu nu m-a scris in testament. Pana acum, in toate eram mentionata, iar acum nu sunt. Intre noi a fost o legatura foarte stransa si nu cred ca nu m-ar fi mentionat in testament. Doamna Dana a marturisit ca i-a spus sa aiba grija de mine, dar nu a scris in testament. Doamna Dana s-a suparat acum pe mine”, a marturisit Iolanda Nicolaescu, pentru emisiunea „Happy Hour”.

Iolanda Nicolaescu

Chiar daca dupa inmormantare a sustinut ca fratele ei si-a dorit sa fie incinerat, acum sora regretatului regizor si-a schimbat declaratiile: „Nu mi-am dorit sa fie incinerat. Stiam ca el este mai fantezist asa si in testament scria ca vrea sa fie inmormantat crestineste”.

Radu Curciova, un fost prieten al lui Sergiu Nicolaescu, spune ca nu s-a schimbat nimic in viata Iolandei Nicolaescu de la moartea regretatului regizor.

„Dana a pastrat toate aranjamentele finaciare care erau facute de Sergiu pentru intretinerea sorei sale. S-a trezit data in judecata si a contestat testamentul. Ea considera ca Sergiu trebuia sa ii lase ei niste bani prin testament. Ea e o femeie de 80 si ceva de ani care nu se mai misca din casa de cativa ani. Si i-a lasat-o in grija Danei. Sunt exact aceleasi aranjamente financiare care erau atunci cand traia Sergiu. Ii plateste menajera, facturi, toate cheltuielile. Doamna Dana nu s-a bucurat, a fost foarte nervoasa din cauza acestei povesti. A incercat sa vorbeasca, dar nu au ajuns la un consens. De exemplu ieri eram cu Dana si a sunat doamna Iolanda si i-a zis ca a venit factura la lumina si trebuie sa o plateasca”, a declarat fostul amic al regretatului regizor.

banner

Ionut Chiperi

Citește și...