Cum a plătit Jolt Kerestely pentru greșeala de a fi fiu de preot: „Cât o să mai fiu pedepsit din cauza tatălui meu?”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » Scandalul de la clinica lui Ashraf și a soției lui ia amploare. O altă asistentă se revoltă! Reacția Oanei Zăvoranu este uluitoare

Scandalul de la clinica lui Ashraf și a soției lui ia amploare. O altă asistentă se revoltă! Reacția Oanei Zăvoranu este uluitoare

De: Cristian BlanutaLarisa Ciută 04/11/2021 | 23:40

Scandalul de la clinica medicală a lui Alex Ashraf și a soției lui, Oana Zăvoranu, pare departe de a se fi încheiat. După ce o asistentă le-a adus acuzații grave celor doi, alte trei angajate s-au revoltat. Una dintre ele a făcut declarații, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. A povestit tot ce i s-ar fi întâmplat, iar răspunsul a venit, prompt, de la Oana Zăvoranu. Unul dur! Avem detaliile!

Conflictul s-a acutizat miercuri dimineața, la clinica medicală pe care o patronează Alex Ashraf și soția lui. O asistentă a venit acolo și – a susținut ea (Vezi AICI detalii) – și-a cerut drepturile. Alex Ashraf a coborât din birou iar, în scurt timp, a început zarva. Părerile sunt împărțite, cert e că a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele.

”Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup!”

A doua zi, însă, alte trei asistente și-au exprimat nemulțumirile. Și-au cerut banii. Una dintre ele avea să vorbească, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. ”M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.

Alex Ashraf, în conflict cu o angajată a clinicii pe care o deține alături de Oana Zăvoranu (Foto: CANCAN.RO)

Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!

Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon”, povestește asistenta.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU E ACUZAT DE VĂTĂMARE CORPORALĂ! A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA POLIȚIEI! CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE SCANDALULUI)

”Le-am lăsat demisia la recepție. Au probleme de comportament!”

Avea să reproducă, apoi, dialogul pe care l-a avut cu cei doi. ”«Bună, Găbița! Sunt Oana!» Bineînțeles că reacția mea a fost «Bună, Oana!», pentru că nu știam care Oana. În condițiile în care eu nu am avut niciodată contact cu ei, repet. «Te-am sunat să-ți spun că vreau să te duci la nu știu ce hotel și să le recoltezi unora», mi-a zis.  «Da, Oana, bine!» Târziu am realizat cu cine vorbesc. Moment în care am închis telefonul, m-a sunat el (n.r.- Alex Ashraf): «Ți-ai permis să vorbești cu soția mea la per tu. Nu ți-e rușine, nesimțito!» Chestii de genul.

M-am supărat și i-am scris că nu a fost cu rea intenție, ci pur și simplu nu mi-am dat seama. După discuția aceasta, eu mi-am dat demisia. Seara, după ce am terminat programul, le-am lăsat demisia în recepție, iar a doua zi dimineață au început mesajele de la Oana.  După care m-am dus să-mi cer salariul, logic. Am ajuns acolo, au chemat firma de pază, m-au dat afară.

Într-un final, am amenințat că o să chem și televiziunea și a venit managera și mi-a dat o parte din bani. Mi s-a spus că restul o să-l primesc ulterior. Acel ulterior nu a mai existat. Mai am de luat de la ei salariul pe o lună, pe luna septembrie. Mi-au dat pe luna august, banii se dau cu o lună în urmă. Și mai am banii de concediu, eu n-am avut nicio zi de concediu”, a continuat femeia.

Spune că le-a făcut plângere și că ambii au probleme de comportament: ”Sunt blocată și nu am cum să iau contact cu ei. Le-am făcut plângere la ITM, mai mult de atât ce puteam să fac? Au probleme și comportamentale pentru că, până la urmă, nu așa vorbești cu angajații”.

Oana Zăvoranu, replică acidă către angajatele care au contestat-o

Replica Oanei Zăvoranu: ”Poate să se ducă la Poliție sau în fața Guvernului!”

Contactată de CANCAN.RO, Oana Zăvoranu nu s-a ferit, deloc, de cuvinte. A dat replica, în stilu-i caracteristic. ”Ce să spun, ăsta e subiect național! S-au gândit ele (n.r. asistentele), altele, că ar avea de luat banii din august, din septembrie! La muncă! Oamenii serioși nu stau să se ia la bătaie cu patronii! Genul ăsta de că…. de oameni… La muncă, nu vreți să munciți niciunul. Dacă le-am oferit locuri de muncă sunt supărați!

Dacă le dădeam niște hăinuțe, «Oooo, doamna Oana!» Nu știu ce i-am spus acelei asistente, tu-ți dai seama câte proaste vin? Nu știu despre cine este vorba, dar îți spun despre ele, cu siguranță că nu se tutuiesc angajații cu mine! Cu siguranță dacă mi-o fi zis Oana în loc de doamna Zăvoranu sau de doamna Oana, i-am adus aminte cu cine vorbește.

Ea poate să mă acuze de ce vrea, să se ducă la Poliție sau în fața Guvernului. Deci îți dai seama, nu le las să se tragă de chiloți cu mine! E nenorocire! Din cauza mea nu merge România bine deloc. Deci pe asta am lămurit-o. Cu siguranță, nu știu despre ce troglodită este vorba”, a spus soția lui Alex Ashraf.

„A știut să-și ascundă foarte abil răutatea”

Odată stârnită „avalanșa”, Oanei Zăvoranu nu s-a oprit aici.

Oana Zăvoranu a fost „Monstrulică” la emisiunea „Masked Singer” (Foto: Facebook.com)

„Nu știu ce psihopată, ce oportunistă vrea să facă acum bâlci? Răspunsul meu e ăsta: de ce n-a făcut până acum plângerea asta dacă era neplătită? Să vă spun ceva: am aflat și eu că această psihopată a plecat cu scandal și de la anteriorul loc de muncă! Îti dai seama că am întrebat și eu unde a mai lucrat asta? Și mi s-a spus că a plecat tot dintr-o clinică, de unde a plecat cu scandal și cu circ. Vorbesc de Vasilica, pe care voiam s-o pun coordonator pe partea de imagistică. Femeia a știut să-și ascundă foarte abil răutatea și mizeria care colcăie în ea. Tocmai, eu m-am purtat foarte frumos cu ea.

De aceea, șocul nostru, fiind vorba despre această Vasilica, a fost imens. Îmi spunea, am mesaje, «Doamna Oana, sunteți un om senzațional, sunteți o femeie puternică, luptătoare, mă regăsesc în caracterul dumneavoastră». Aaaa, acum s-a enervat, că a spus doamna Oana de una că-i troglodită!” a declarat Oana Zăvoranu.

(NU RATA: DIN CE FACE BANI OANA ZĂVORANU? ALEX ASHRAF ESTE ŞI EL IMPLICAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
Renault aduce un nou SUV pe piață. Noul model arată într-un mare fel - GALERIE FOTO
Renault aduce un nou SUV pe piață. Noul model arată într-un mare fel - GALERIE...
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Ramona Olaru, atac subtil la adresa Andreei Bălan. Artista a fost surprinsă în club cu Cătălin Cazacu
Ramona Olaru, atac subtil la adresa Andreei Bălan. Artista a fost surprinsă în club cu...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
ROMÂNIA DISPARE de pe hartă! Rusia este gata să ne atace. Va fi MĂCEL
ROMÂNIA DISPARE de pe hartă! Rusia este gata să ne atace. Va fi MĂCEL
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Încă un accident feroviar după tragedia din Galați! Incidentul a avut loc chiar în această dimineață, în Prahova
Încă un accident feroviar după tragedia din Galați! Incidentul a avut loc chiar în această...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Țări de coșmar pentru șoferi. Unde vor fi interzise, prima dată, mașinile cu ardere internă
Țări de coșmar pentru șoferi. Unde vor fi interzise, prima dată, mașinile cu ardere internă
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat Codul Rutier
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat...
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Caz IREAL în Maternitatea Botoșani! O graviduță de 19 ani a născut un bebeluș microsom
Caz IREAL în Maternitatea Botoșani! O graviduță de 19 ani a născut un bebeluș microsom
Lidl 27: Mașină Parkside inedită și aparat Silvercrest util înainte de Paște
Lidl 27: Mașină Parkside inedită și aparat Silvercrest util înainte de Paște