Scandalul dintre Carcotasi este departe de a se incheia! Schimb acid de replici intre Vlad Huidu si fostul sau coleg

Publicat: 21/10/2015 | 21:35
Scandalul dintre Carcotasi este departe de a se incheia! Schimb acid de replici intre Vlad Huidu si fostul sau coleg

Plecarea lui Mihai Gainusa si a lui Mistretu de la Cronica a starnit un adevarat scandal, care e departe de a se stinge. Dupa schimbul de replici dintre Serban Huidu si Gainusa, acum razboiul se duce intre Vlad Huidu si Mistretu. Avem dovada!

A trecut un an de cand Mihai Gainusa si Octavian Pascut- “Mistretu” au plecat de la Cronica Carcotasilor, dar discutiile dintre ei si Serban Huidu sunt departe de a se fi incheiat. Dupa ce au facut schimb de numeroase replici dure, acum cele doua tabere par sa fi mutat “razboiul” pe internet, unde se inteapa din cand in cand, cu comentarii mai mult decat acide.

Aceasta este postarea lui Mistretu, care a nascut atatea discutii
Aceasta este postarea lui Mistretu, care a nascut atatea discutii

Asa s-a intamplat si atunci cand “Mistretu” a facut publica o fotografie in care aparea Delia, insotita de un mesaj mai mult decat sugestiv. “Unii reincalzesc ciorba, altii scriu istorie”, a scris acesta, iar reactia lui Huidu nu a intarziat sa apara. Dupa ce i-a adresat un raspuns destul de dur, iar toata presa a preluat acest lucru, Serban Huidu si-a sters probabil mesajul, caci acesta este acum inexistent in dreptul postarii cu pricina.

CITESTE SI

Huidu îl desfiinţează pe Capatos: “Un rahat împachetat frumos”

Accidentul in care au murit trei persoane l-a marcat pe viata. Vezi aici cu ce se deplaseaza acum Serban Huidu si sotia sa!

Vlad Huidu si Mistretu si-au adresat mai multe comentarii acide
Vlad Huidu si Mistretu si-au adresat mai multe comentarii acide

In locul sau, insa, a trecut la atac fratele lui, Vlad Huidu, care a facut o afirmatie destul de grava la adresa fostului lor coleg. „A fost buna ciorba asta multi ani. Mai ales in Europa si cand ai fost angajat la Kiss 10 ani fara sa vezi sediul vreodata!” , a scris Vlad. Mistretu nu s-a lasat nici el mai prejos si, cu o ironie fina, i-a dat replica: “Nu inteleg unde e problema. Unii scriu istorie, altii sunt. Nu mi se pare nimic gresit”, a spus acesta, dand de inteles ca Serban, Vlad si Cronica Carcotasilor in sine sunt deja istorie.

Echipa Cronicii Carcotasilor, in vremurile lor bune
Echipa Cronicii Carcotasilor, in vremurile lor bune

Scandal cu Dan Capatos

Dupa ce a revenit la pupitrul Cronicii Carcotasilor, Serban Huidu pare ca a revenit la vechile lui obiceiuri. Dincolo de discutiile pe care le are tot mai des cu fostii sai colegi de emisie, acesta a lansat un atac si la adresa lui Dan Capatos. Desigur, unul indirect. Intr-o reclama a emisiunii, acesta a inserat un mesaj destul de dur la adresa prezentatorului TV. “Educacion by Capatos. O reclama pentru toate emisiunile tabloid invelite in poleiala, cu decoruri scumpe, cu ‘public inteligent’ (cum cred unii), cu prezentatori aranjati si imbracati frumos. Le transmitem ca nu sunt decat un rahat impachetat frumos”, scria in descrierea reclamei.

Daria Ion
 

Citește și...