SCANDALUL inceputului de an! Catalin Maruta: „Parintii mei nu merita sa sufere! Il dau in judecata!”

Publicat: 04/02/2015 | 08:21
SCANDALUL inceputului de an! Catalin Maruta: „Parintii mei nu merita sa sufere! Il dau in judecata!”

Dupa ce Florin Chilian a declarat ca Maruta a moderat o emisiune in care a fost invitata fosta lui iubita, Ana Maria Georgescu, in care aceasta il acuza pe cantaret ca a batut-o, sotul Andrei a reactionat imediat, postand un mesaj pe Facebook.

Artistul a scris, luni, si pe blogul sau ca intelege de ce Ana Maria a procedat asa.

Maruta

„Undeva, departe, intr-un timp pe care vrem sa-l dam uitarii, intr-o localitate dintr-un tinut de pe Gorjupiter, un producator al singurei televiziuni nationale de pe Jupiter (fireste) facea un accident, omorand un om. Judecatorul din tinutul respectiv si-a scarpinat calvitia si ramasitele de par cret, apoi si-a lustruit antenele speciale de comunicatie si a intervenit. Constient de solutia juridica pe care o avea ca atu, ii propune soferului intergalactic sa-l scape de acest impas printr-un targ: sa ii angajeze progenitura, deloc preocupata de carte, ca vedeta la televiziunea capitala, este adevarat, vedeta pentru adolescenti, trumpetii jupiterieni de pe 2. E foarte adevarat ca viitorul ‘justitiar’ tv avea diverse talente de DJ la un post de radio local, de unde si visa la nemurirea dobandita astazi. Lucrurile se aranjeaza intr-un stil profesionist, producatorul tv scapa de acuzatia de omor din culpa si fiul judecatorului ajunge mica vedeta. Ulterior, cariera acestuia va fi direct proportionala cu caracterul si cu propria viziune despre ce inseamna presa”, a scris pe blog Florin Chilian.

Citeste si

Mesaj EMOTIONANT postat de Catalin Maruta pe contul de socializare! „Ar trebui sa-l inteleaga…”

A plans in direct! Ce i s-a intamplat lui Catalin Maruta a impresionat toti telespectatorii

Catalin Maruta a reactionat, marti, pe o retea de socializare.

„Despre Florin Chilian presa a zis de toate. De bine, ca e artist sensibil si talentat! Si de rau, ca are probleme cu alcoolul si ca ar fi un om violent. Eu unul nu am zis de el nimic! Nu am facut afirmatii, acuzatii! Nu am inventat povesti dubioase pe care le-am spus sub adapostul pamfletului, constient fiind ca voi starni totusi semne de intrebare si voi mai si convinge pe cativa sa ma creada! Si nici nu o voi face! Am sa las instanta sa faca dreptate si lumina. Pentru ca sunt unele lucruri cu care nu se glumeste! Si pentru ca daca eu mi-am asumat statutul de persoana publica, nu inseamna ca parintii mei, care nu au facut asta, merita sa sufere!”, a scris Catalin Maruta pe Facebook.

L.L

Citește și...