Scena desprinsa din filmele cu gangsteri! Ce manevra a facut Horia Brenciu pentru a scapa de camere

Publicat: 28/09/2014 | 16:30

Zi mare pentru Horia Brenciu. Artistul s-a insurat astazi, dar in loc sa se bucure de eveniment, se pare ca a fost mai mult stresat. La iesirea din biserica, a apelat la o manevra desprinsa parca din filmele cu gansteri. Totul, pentru a scapa de camere.

Duminica aceasta, Horia Brenciu a facut pasul cel mare. Cantaretul s-a casatorit religios cu Alice, femeia care ii este alaturi de aproape opt ani si care anul trecut i-a daruit o fetita. Insa, in loc sa se bucure cum se cuvine de aceasta zi mare, artistul a parut foarte stresat.

Horia Brenciu a iesit din biserica flancat de bodyguarzi si acoperit de umbrele
Horia Brenciu a iesit din biserica flancat de bodyguarzi si acoperit de umbrele

Dupa terminarea slujbei, acesta a facut un gest care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. In loc sa iasa prin fata bisericii, asa cum se cuvine, Brenciu s-a strecurat prin spatele lacasului de cult, incercand sa scape astfel de camerele de filmat care asteptau sa surprinda prima reactie a lui in calitate de sot.

CITESTE SI

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu se vor casatori religios! Au fixat data nuntii si au luat o decizie extrem de importanta

Imagini bomba cu iubita lui Horia Brenciu! Alice l-a „parasit” pe fostul antrenor de la „Vocea Romaniei” si s-a mutat deja!

 

Si, de parca asta nu ar fi fost suficient, cantaretul a apelat la o manevra inspirata parca din filmele cu gangsteri. Flancat de bodyguarzi si acoperit de umbrele mari de ploaie, asa a iesit artistul din biserica. De aici, s-a indreptat direct catre restaurantul unde are loc petrecerea de nunta, sotia lui ramanand in urma. Surpriza sau nu, si aici Brenciu a folosit tot intrarea din spate, probabil din aceleasi motive.

Brenciu s-a urcat in masina si a plecat direct catre restaurant
Brenciu s-a urcat in masina si a plecat direct catre restaurant

Sotia lui, „incurcata” de bodyguarzi

Dupa cateva minute, Alice a iesit si ea din biserica, in acelasi mod in care a facut-o si sotul ei, cu cateva minute mai devreme. Doamna Brenciu a parut foarte incurcata atunci cand a vazut camerele de filmat. Flancata de bodyguarzi si acoperita de umbrele, aceasta s-a grabit sa se urce in masina.

A.D.
 

Citește și...