Scene de o cruzime de nedescris în Dâmbovița. Au bătut un vecin până l-au lăsat lat. Omul a murit la spital

Autor: Maya Radu
Publicat: 11/03/2019 | 18:32
Scene de o cruzime de nedescris în Dâmbovița. Au bătut un vecin până l-au lăsat lat. Omul a murit la spital
Scene de o cruzime incredibilă într-o localitate din Dâmbovița. Un bărbat a fost bătut de doi consăteni până a fost lăsat lat. A fost transportat de urgență la spital, dar a murit. Totul a pornit de la o ceartă într-un bar. (VEZI ȘI: CAZ HALUCINANT ÎN DÂMBOVIȚA! UN JANDARM ȘI-A BĂTUT SOȚIA CHIAR ÎN ZIUA DE DRAGOBETE)
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de către reprezentații Unității de Primiri Urgențe Titu cu privire la faptul că, la această unitate spitalicească, a fost adus cu ambulanța un bărbat în vârstă de 47 ani, care, ulterior a decedat.

L-au bătut în bar, dar și afară

Polițiștii au deschis o anchetă și au aflat că, în seara de 10 martie, pe fondul consumului de alcool, victima, domiciliată în localitatea Colacu, ar fi avut un conflict atât în incinta, cât și în afara barului, cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, iar aceștia din urmă l-ar fi agresat.
Bărbatul a fost dus la UPU Titu, dar leziunile i-au fost fatale. Cadavrul a fost preluat de SML Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei și pentru a se stabili cauza decesului. (CITEȘTE AICI: SCANDAL MONSTRU ÎNTR-UN SPITAL DIN ROMÂNIA! PAZNICUL, SNOPIT ÎN BĂTAIE, SALVAT DE POLIȚIȘTI)
În cauza, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului de caz.
Citește și...