Scandal monstru într-un spital din România! Paznicul, snopit în bătaie, salvat de polițiști VIDEO

Publicat: 13/11/2018 | 22:25
Scandal monstru într-un spital din România! Paznicul, snopit în bătaie, salvat de polițiști VIDEO

Imagini uluitoare la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște! Paznicul instituției a fost bătut, și a suferit răni, de rudele unui pacient. În timpul scandalului, câteva geamuri au fost sparte. Intervenția polițiștilor a calmat spiritele.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Dâmboviţa, scandalul a avut loc marţi seară. Rudele unui pacient s-au luat la ceartă cu paznicii unităţii sanitare, pe motiv că nu le-au permis să intre împreună cu bolnavul în camera de gardă a unităţii medicale. În timpul evenimentelor reprobabile, unul dintre cei doi paznici a fost rănit, iar niște geamuri s-au făcut țăndări.

În urma intervenţiei poliţiştilor şi a jandarmilor, scandalul a fost aplanat. Poliţia a deschis dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările incidentului. Paza SJU Târgovişte este asigurată de o firmă privată.

EXCLUSIVSCANDAL MONSTRU LA SPITALUL DIN TÂRGOVISTE. MAI MULȚI ROMI DIN BĂLTENI S-AU ÎMBRÂNCIT CU PAZNICII SPITALULUI. INTERVIN MASCAȚII. MAI MULTE PERSOANE AU FOST SĂLTATE DE MASCAȚI.

Publicată de MDI TV pe Marţi, 13 Noiembrie 2018

Citește și...