Scene RUSINOASE cu Mihai Bendeac si Loredana Groza! Si-a facut nevoile la semafor!

Publicat: 24/09/2015 | 19:18

Mihai Bendeac continua sa socheze. Intr-un stand-up pe care l-a sustinut la Galati, acesta a facut o marturisire halucinanta: a facut pe el, in timp ce se afla in masina. Actorul a povestit totul, cu lux de amanunte.

Nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre aspectele mai putin placute ale vietii de zi cu zi si a sustinut mereu ca statutul de vedeta nu iti ofera imunitate in fata unor astfel de situatii, dar, de data aceasta, Mihai Bendeac a socat pe toata lumea.

Actorul a povestit, cu lux de amanunte, cea mai penibila experienta din viata lui: a facut pe el in timp ce se afla in masina, pe bulevardul Magheru.

 

Mihai Bendeac vorbeste intotdeauna deschis despre orice subiect
Mihai Bendeac vorbeste intotdeauna deschis despre orice subiect

 

A patiti rusinea dupa ce a plecat din casa Loredanei Groza

 

Momentul de care nimeni nu ar vrea sa isi mai aduca aminte vreodata, dar pe care el il povesteste cu nonsalanta, s-a petrecut in urma cu patru ani, la scurt timp dupa ce prezentatorul TV ii facuse o vizita Loredanei Groza. Exact cand se pregatea sa plece din casa cantaretei, actorul a simtit ca are urgent nevoie la toaleta, dar a evitat sa o deranjeze pe artista. Ce a urmat, pare desprins din “American Pie”.

 

Aglomeratia de pe Magheru i-a venit de hac

 

 “Actiunea s-a petrecut in urma cu patru ani. Eram intr-o perioada in care aveam un contract de imagine si pe masina mea scria, mare, Mihai Bendeac. Nu aveam nicio sansa sa scap, toata lumea ma vedea. Eu plecam de acasa de la Loredana Groza. Cand am ajuns la usa, am simtit o bolboroseala. Zic: sa ma c*c in casa divei nu fac eu frumos, ne c*c*m la noi acasa”, asa isi incepe Bendeac povestirea. 

Insa, planurile lui de a-si face nevoile in liniste au fost complet date peste cap de aglomeratia de pe bulevardul Magheru din Capitala, unde se circula bara la bara. “Am plecat, am ajuns pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Nu cred ca a existat vreo zi in istoria acelui bulevard in care sa fie atat de aglomerat. La fiecare verde treceau maxim trei masini. Moment in care, simt din nou bolboroseala, de data asta coborand. Am simtit in c*r, ca la astia de se duc mascatii la sase dimineata sa le sparga usa cu berbecul, am simtit un mascat cu un berbec si am incercat sa imi calculez sansele. Si am zis: Bai, ce fac?. Toti ma vedeau in jur”, marturiseste actorul.

 

Bendeac nu s-a ferit niciodata sa creeze controverse: de ziua mamei lui, i-a spus
Bendeac nu s-a ferit niciodata sa creeze controverse: de ziua mamei lui, i-a spus „la multi ani” complet dezbracat

 

CITESTE SI

 

Mihai Bendeac a cerut-o in casatorie pe Roxana Vancea! Raspunsul ei este uluitor

Mihai Bendeac a ajuns la TRIBUNAL! Risca sa ramana fara 1.300.000 de euro!

 

Scena desprinsa din „American Pie”

 

Si, pentru ca nu a avut alta solutie, Mihai a incercat sa isi rezolve problema cu ajutorul unei pungi, insa, aceasta s-a dovedit a nu fi de prea mare folos. Rezultatul? Unul care ar putea oripila pe oricine. “Imi pica ochii pe scaunul din dreapta.  Acolo, o revista, care din cand in cand mai vine cu un cadou. Atunci cand vine cu un cadou, e invelita intr-o punga. Am desfacut-o usor si am inceput sa ma prefac ca vorbesc la telefon. In timpul asta ma desfaceam la curea. M-am prefacut ca mi-a scapat telefonul, m-am aplecat si am pus-o la fund. A fost singurul moment in viata mea in care am regretat ca treaba cu gay-ul nu e adevarata, ca as fi avut simtul gaurii. 10-15 % a ajuns in punga, restul pe portiera si doi- trei stropi perversi pe geam”, a povestit vedeta.

 

Dupa incident, a dat nas in nas cu o cunostiinta

 

 

 

De parca asta nu ar fi fost de ajuns, actorul a fost pus intr-o situatie si mai jenanta de atat. O cunostiinta l-a abordat in timp ce se afla in trafic, incercand sa discute cateva lucruri cu el. “M-am redresat si o nebuna de care se fereste tot teatrul romanesc era acolo. Am intredeschis geamul si, zice: Ce faci? Unde mergi?. I-am raspuns:  Aici. Caut un loc de parcare. Si ea: Stau si eu cu tine pana gasesti. Moment in care am cedat, am deschis geamul si i-am spus asa: M-am c*c*t pe mine”.

 

Actorul face show de cate ori merge la stand-up
Actorul face show de cate ori merge la stand-up

 

Asta e culmea penibilului: a trebuit sa recunoasca ce i s-a intamplat in fata unui vecin

 

Dupa cateva minute bune de chin, atunci cand a ajuns in fata blocului si credea ca in sfarsit a scapat de “umilinta”, Bendeac a dat nas in nas cu administratorul imobilului in care locuieste. Surpriza! Acesta avea chef de vorba, asa ca l-a oprit pe actor la o mica discutie. In cele din urma, barbatul si-a dat seama ca ceva este in neregula, moment in care Mihai a trebuit sa recunoasca totul, acesta fiind, probabil, cel mai penibil moment din viata lui.

“Cand am ajuns acasa, m-am intalnit cu administratotul blocului, care s-a pus in fata mea si mi-a spus ca trebuie sa vorbim. Si zice: avem o problema mare cu fondul de rulment. Si, la un moment dat: domnule Bendeac, astazi, ori eu, ori dumneavoastra, am calcat intr-un rahat. Ii raspund:  Ah, nu. M-am c*c*t eu pe mine. Uite asa”, a dezvaluit Mihai Bendeac.

 

Aiana Dinu

 

Citește și...