Descoperire macabră în Dâmbovița. Au găsit un schelet de om când săpau pentru rețeaua de apă

Autor: Maya Radu
Publicat: 17/04/2018 | 11:53

Săpau pentru reţeaua de apă şi au avut parte de o surpriză care i-a băgat în sperieţi. Doi muncitori din Dâmboviţa au găsit un schelet de om, îngropat la doar câţiva centimetri adâncime, în comuna Șotânga.

UPDATE 18 APRILIE, ORA 15.00

Un alt schelet a fost descoperit în același loc, în gospodăria din Șotânga. Arheologii fac verificări. Cea mai plauzibilă varianta este cea a unui fost mormânt. Oasele au fost preluate și duse la laborator.

În prima fază, lucrătorii au crezut că sunt oase de animale, dar când au lovit craniul au dat alarma la poliţie. Oasele păreau vechi, însă nimeni nu ştie cum au ajuns acolo. (VEZI ȘI: DESCOPERIRE-ȘOC PE DN 1: SCHELET DE OM ÎNGROPAT ALĂTURI DE CALUL LUI)

Descoperirea a fost făcută într-o curte. Pe măsură ce au continuat săpăturile, au dat peste şi mai multe bucăţi de os. Poliţia a preluat cazul şi la faţa locului a ajuns o echipă de criminalişti.

Oasele au fost duse la laborator

Oasele descoperite de muncitori la Șotânga, Dâmbovița

Proprietarii nu-şi revin din şoc. Oamenii îşi fac tot felul de scenarii, de la o crimă mai veche, la existenţa unor morminte în zonă sau a chiar unui cimitir.

Oasele au fost colectate şi duse la laborator pentru a se stabili provenienţa, cauza decesului, dar şi când a murit persoana respectivă.

Citește și...