SCHIMBARE MAJORA in buletin! CUM va arata de astazi actul de identitate al Biancai

Publicat: 10/03/2014 | 18:32
SCHIMBARE MAJORA in buletin! CUM va arata de astazi actul de identitate al Biancai

Dupa divortul de Victor Slav, Bianca va fi nevoita sa isi schimbe toate actele.

Chiar daca a incercat din rasputeri sa il determine pe Victor Slav sa renunte la divort, Bianca se pare ca nu a reusit acest lucru, astfel ca luni a fost declarata oficiala despartirea dintre cei doi. Aflata in fata notarului, blonda a ales sa renunte la numele din timpul casatoriei.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

 

„Este adevarat ca Bianca a revenit la numele de Dragusanu. De azi, este domnisoara Anca Bianca Dragusanu Calintir!”, a declarat Victor pentru emisiunea „La Maruta” de la PRO TV.

_____

CITESTE SI:

Bomba inainte de divortul anului! Indiciile care ii dau de gol pe Bianca si pe Victor ca vor forma un cuplu si dupa despartire

Bianca: “Cel mai frumos cadou de ziua mea este Victor”. Nimeni nu se astepta sa raspunda asa la intrebarea “V-ati impacat?”

_____

Inainte de divort, Bianca a fost la mall

Cu o zi inainte de divort, Bianca a fost la un mall din Capitala, unde a facut cumparaturi, apoi a stat cu o prietena la cafea.

Bianca si Victor au plecat impreuna
Bianca si Victor au plecat impreuna

„A fost decizia lui, el face ce simte, iar eu ii respect decizia! Eu am spus ce am vrut, acum el face ceea ce crede ca trebuie sa faca!”, a spus Bianca pentru PRO TV, duminica seara.

R.O.