Schimbare totala de situatie pentru sora lui Sergiu Nicolaescu! Ce a gasit in conturi si cum i s-au inmuiat picioarele cand…

Publicat: 17/10/2014 | 00:34

Iolanda si Dana Nicolaescu s-au impacat dupa mai bine de un an in care abia daca si-au vorbit. Acum, relatia dintre cele doua este una extrem de apropiata, iar Dana i-a pus cumnatei sale la banca o suma exorbitanta: 200.000 de euro.

La inceputul anului trecut, Sergiu Nicolaescu va trecut in nefiinta, in urma unor complicatii medicale. La scurt timp dupa moartea sa a si izbucnit scandalul intre sora lui, Iolanda, si vaduva sa, Dana. Iolanda nu a putut accepta faptul ca Sergiu a exclus-o din testament si ca intreaga lui avere ii revenea celei care i-a fost sotie. 

iolanda nicolaescu

Astfel, Iolanda a si chemat-o in judecata pe cumnata ei, insa, pe ultima suta de metri, cu doar cateva zile inainte de inceperea procesului, cele doua au ingropat securea razboniului. Acum, la mai bine de o luna distanta de la marea impacare, Iolanda si Dana se inteleg in continuare la fel de bine iar, de curand, sora regretatului regizor a primit un cadou nesperat din partea cumnatei sale:

iolanda nicolaescu

„Dana este extraordinara. Sincer, nu ma asteptam ca lucrurile sa mearga asa de bine. Este o draguta, ma injrijeste ca la carte. Imi da 1.500 de lei pe luna pentru cheltuieli si mi-a si angajat bucatareasa si o doamna care sa ma ajute la treburi prin casa. Mai mult decat atat, mi-a pus la banca 200.000 de euro. Acum, cat sunt in viata, ca doar nu-i iau cu mine. Dar sa stau eu linistita ca voi avea batraneti linistite”, a declarat Iolanda Nicolaescu pentru CANCAN.ro.


Dana s-a schimbat la 180 de grade

Dana Nicolaescu

In momentul in care cumnata sa a sunat-o si i-a spus ca vrea sa o viziteze pentru a vorbi ceva important cu ea, Iolanda Nicolaescu nici nu banuia intentiile acesteia. Dupa cateva ore de stat la taclale, cele doua au hotarat sa se impace si sa devina apropiate, caci fac parte din aceeasi familie. Schimbarea Danei a fost una radicala, iar Iolanda crede ca fratele sau a avut ceva de spus in privinta asta. 

sergiu nicolaescu

„Nu stiu de ce Dana si-a schimbat atitudinea, insa bine a facut. Cine a invatat-o a invatat-o bine. Chiar vorbeam cu un prieten. Cred ca l-a visat pe Sergiu si el i-a spus sa ma ingrijeasca”, ne-a mai spus sora regretatului regizor.

 

CITESTE SI

S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces

Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

Averea Iolandei ii va ramane Danei

Iolanda Nicolaescu a ajuns la venerabila varsta de 87 de ani, insa se mentine destul de bine. Totusi, atunci cand ea va trece in nefiinta, toate bunurile sale, materiale si financiare, ii vor ramane cumnatei sale. 

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

„Este normal ca averea mea sa-i ramana Danei, doar ea ma ingrijeste, nu? Si este singura familie pe care o mai am, doar nu o sa las totul unui strain. Mi se pare firesc sa-i las Danei tot ce am”, ne-a mai spus Iolanda.
 

Georgiana Coman

Citește și...