Schimbarea RADICALA a Laviniei Parva! Iubita lui Stefan Banica a luat PROPORTII! Vezi cum arata acum!

Publicat: 12/01/2015 | 18:32
Schimbarea RADICALA a Laviniei Parva! Iubita lui Stefan Banica a luat PROPORTII! Vezi cum arata acum!

Lavinia Parva si-a surprins fanii cu ultima fotografie postata pe contul de socializare. Admiratorii ii atrag atenţia că a pierdut controlul kilogramelor si o sfatuiesc sa mearga la sala.

Bruneta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie întreg.”Vacanta a luat sfarsit. De maine la treaba„, a scris iubita lui Stefan Banica in dreprul fotografiei.

Lavinia Parva

Fanii au reactionat imediat. „La sala cu tine. Ai luat proportii”, „Halal de Stefan Banica Jr.”, „Lavinia,. arati superb”, „Esti frumoasa chiar si asa”, a fost parerea fanilor de pe Facebook.

Citeste si

Stefan Banica, parasit de Lavinia Parva! Si-a facut bagajele si a plecat la mama ei!

Filmari dementiale cu Lavinia Parva! Femeia lui Stefan Banica, la un pas de a fi linsata in trafic dupa ce a blocat circulatia

Femeile cu forme apetisante sunt la moda

Lavinia Parva

N-ar fi exclus ca bruneta sa-si fi schimbat idealul de frumusete feminina si sa-si doreasca si ea forme precum cele care fac valuri in America.Tot mai multe domnisoare, considerate rubensiene dupa vechile sabloane de frumusete, au devenit mandre de rotungimile lor, dupa ce mass-media le-au promovat la greu pe Coco Austin si Kim Kardashian.

L.L

Citește și...