Loading the player...

După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit, în exclusivitate, apropierea suspectă dintre Speak şi una dintre dansatoarele din ultimul său clip, "Libelula", (VEZI DETALII AICI), tot noi suntem cei care vă prezentăm, astăzi, dovada că artistul şi dansatoarea au o relaţie! (CITEŞTE ŞI: Speak, ginere?! Cine a dezvăluit asta despre solist!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România i-a filmat pe cei doi la Bamboo Mamaia, acolo unde a avut loc party-ul Forza ZU. Speak a fost foarte apropiat de dansatoarea lui tatuată din videoclip, aşa cum puteţi vedea în imaginile pe care le difuzăm în exclusivitate. La finalul petrecerii, cei doi au plecat împreună. 

Speak şi Cristina Ştefania, supranumită "Libelula" datorită apariţiei în clipul cu acelaşi nume, s-au distrat împreună toată seara. Au dansat şi s-au întreţinut în permanenţă, stând numai unul lângă celălalt.

Sexy-dansatoarea i-a căzut cu tronc simpaticului artist, iar atracţia este una reciprocă, întrucât "Libelula" petrece tot mai mult timp în compania acestuia şi chiar pleacă alături de el de la concertele pe care le ţine acesta. (CITEŞTE ŞI: CE AU PĂŢIT "DONJUANII" SPEAK ŞI FLICK LA NUBA)

”Am filmat clipul la Cannes, cu o parte dintre fetele cu care am împărţit aceeaşi casă timp de şapte zile. Clipul a fost filmat la vila unde am stat. Fetele sunt toate dansatoare şi la Cannes am avut spectacole şi am făcut parte din aceeaşi echipă. Pe două dintre ele o să le iau cu mine de acum înainte: cea după care alerg eu în clip, cea tatuată, şi cea cu ochelari şi costum de baie colorat, roz cu albastru. Vin cu «libelulele» la concert. Nu, nu alerg după ea şi în viaţa de zi cu zi, ci doar în clip. Cu ele două am dezvoltat o relaţie de tovărăşie pentru că-s nebune rău”, declara Speak pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, după ce a realizat clipul "Libelula".

Faptul că Speak nu a mai avut de ceva vreme o relaţie oficială a determinat ca mai multe nume din showbiz să fie vehiculate drept posibile iubite ale artistului. Nicole Cherry, Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Larisa Tănăsoiu şi, acum, Diana, verişoara lui BRomania, sunt doar câteva dintre numele care au fost trecute de presă pe lista iubitelor lui Speak de când artistul a rămas singur. Speak a infirmat, tot în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că ar fi avut o relaţie cu vreuna dintre ele. ”N-am absolut nicio treabă! Când e să fie adevărat o să spun! Sunt singur, ne declara Speak (MAI MULTE DECLARAŢII ALE LUI SPEAK, DESPRE VIAŢA LUI AMOROASĂ, AICI)

Citeste despre:speak, speak si libelula relatie, cristina stefania, ea e noua iubita a lui speak


Share On Facebook