Se insoara! Uite ce solist celebru a decis sa-si duca partenera la altar, dupa 10 ani: „Nunta va fi in martie”

Publicat: 07/10/2014 | 00:49

Au trecut aproape opt ani de cand Liviu Mititelu a renuntat la burlacie, insa nici pana in ziua de azi nu a gasit timp sa faca nunta cu alai. Cantaretul a semnat actele doar la starea civila si a tot amanat cununia religioasa.

Dupa opt ani de convietuire, Liviu Guta sau Liviu Mititelu, dupa numele din buletin, a decis ca, in sfarsit, sa faca nunta mare. El si sotia lui, Giulia, au scos actele in mare secret, insa nu au reusit sa ajunga in fata altarului deoarece, intre timp, au venit in familie si cei doi copii ai lor.

 

Liviu Guta

Face nunta anul viitor

 

Dupa ce a crestinat-o si pe fiica lui cea mica, Maria Isabel, cantaretul a decis ca a venit vremea sa imbrace costumul de mire. Desi a tot amanat evenimentul, Liviu Guta a fixat, in sfarsit, data nuntii, si spera sa nu mai intervina nimic pana anul viitor.

liviu guta

„Pe sotia mea o cheama Mititelu. In rochie de mireasa se va imbraca in martie”, ne-a declarat cantaretul de muzica de petrecere. Cei doi sunt impreuna de aproape zece ani si au ajuns la concluzia ca acum este cel mai bun moment pentru a face acest pas, mai ales ca nu-si mai doresc copii si se pot ocupa in voie de acest eveniment care se anunta unul grandios: „Copii nu imi mai doresc. Nu imi mai doresc, imi ajung doi. Nu din alte motive, doar ca imi este greu. Ii e greu si sotiei mele”, ne-a mai spus artistul.

 

Liviu Guta si sotia - 2

CITESTE SI:

 

Nevasta si copiii manelistului Liviu Guta s-au relaxat la piscine. Prichindeii au fost in extaz

REACTIA sotiei lui Liviu Guta cand a aflat ca manelistul a vrut sa o VIOLEZE pe Simona Trasca: „Mi-am facut bagajele si..”

 

Liviu Guta

A fost dragoste la prima vedere

 

Liviu si Giulia s-au cunoscut in urma cu zece ani, iar cantaretul declara ca a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au intalnit in Galati, la o nunta, iar Liviu a remarcat-o imediat. Desi femeia nu era pregatita pentru a deveni sotie, fiind inca studenta, a acceptat imediat sa-si petreaca viata alaturi de Guta. Cei doi s-au casatorit civil dupa doi ani de relatie, iar ulterior au devenit parintii a doi copii.

 

D.M.