Se iubesc la varsta a doua ca adolescentii. Primul interviu la dublu cu Gheorghe Turda si mama Alinei Puscas. Vezi cum se rasfata

Publicat: 19/11/2013 | 16:21

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai prezentabili artisti din Romania. Desi anul acesta a implinit 65 de ani, cantaretul de muzica populara arata exemplar, iar varsta pare pentru el doar un numar in buletin.

Prezenti la evenimentul de lansare a cartii Marinei Almasan, Gheorghe Turda si femeia vietii sale, Lucia Lazar, au impresionat pe toata lumea cu tinuta lor. Imbracati elegant, cei doi au radiat toata dupa amiaza.

Mama Alinei Puscas a dezvaluit in exclusivitate pentru CANCAN.ro care este secretul aspectului ei fara cusur.

Lucia Lazar

„Secretul este dragostea noastra. Ea ne tine atat de tineri. Uitati-va la Gheorghe Turda cum arata. Are doar cateva fire albe, ca niste ghiocei in par, dar in rest este acelasi om de care m-am indragostit acum 30 de ani. In toti acesti ani am regretat separarea noastra de atunci, dar uite ca exista un Dumnezeu care ne-a mai dat o sansa si sper sa o traim frumos”, a spus aceasta.

Vrei sa il faci sa se indragosteasca iremediabil de tine? Afla ca dragostea trece prin stomac! Uite AICI ce trebuie sa faci

Gheorghe Turda si-a completat partenera de viata si a marturisit ca regasirea lor, dupa 30 de ani de cand s-au intalnit prima data, este un eveniment care naste emotie si acum in sufletele lor. Tocmai de aceea, povestea lor de dragoste va avea un loc special in cartea pe care o pregateste, despre viata lui.

Gheorghe Turda Lucia Lazar

„In primul rand, dupa povesti, au fost si retrairile perioadei noastre de inceput. Vreau sa va spun ca intre noi atmosfera este foarte frumoasa, este bazata pe un sentiment solid. Dragostea nu are varsta. Povestea noastra va incununa o carte cu care sunt in lucru. Am adunat foarte mult material despre tot ce inseamna Gheorghe Turda”, a declarat artistul.

Cei doi au dezvaluit si cum arata o zi din viata lor, in care se impart intre evenimentele pe care maestrul trebuie sa le onoreze si micile placeri cotidiene, specifice oricarui cuplu.

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda

„Eu sunt mai matinala, el se trezeste dupa mine, insa el face cafeaua. Ne spunem povestile de dimineata si bem cafeaua, dupa amiaza incercam sa mancam intotdeauna impreuna. Apoi mergem la evenimente, incerc sa il insotesc peste tot pentru ca el este foarte solicitat”, a declarat Lucia.

Aiana Dinu