Se iubesc si la mii de kilometri distanta! Primele declaratii ale Cosminei de la plecarea iubitului Andrei Zaharescu.

Publicat: 06/04/2014 | 16:38

Intr-un singur an, viata lui Andrei Zaharescu s-a schimbat pe toate planurile. A divortat, s-a indragostit, si si-a schimbat domeniul de activitate… tocmai in Africa.

Cosmina Ionescu

Dupa un divort care a lasat in urma 15 ani de casnicie, Andrei Zaharescu isi gasise fericirea alaturi de Cosmina Ionescu. S-a bucurat de momentele de dragoste alaturi de noua partenera doar cateva luni intrucat au fost nevoiti sa se desparta. Nu din cauza unor posibile probleme sentimentale ci pentru ca datoria il chema pe fostul prezentator tocmai in Africa de Sud.

Cosmina Ionescu

Cosmina Ionescu

De cand a fost numit consul in Africa de Sud, iubita lui Andrei Zaharescu, avocata Cosmina Ionescu, a ramas singura in Bucuresti. Zilele trecute, paparazzi au zarit-o la cumparaturi singura, fara Andrei, asa cum obisnuiau sa iasa impreuna.
Cu un zambet larg pe chip, Cosmina a fost retinuta in a face declaratii. Chiar si asa, chipul sau arata asemenea unei femei indragostite.

Cosmina Ionescu

Cosmina Ionescu

 

“Andrei cred ca e foarte bine acolo unde este. Si relatia este foarte, foarte bine. Cu siguranta ca mai formam un cuplu.”, a raspuns Cosmina Ionescu fotoreporterilor cancan.ro
CITESTE SI:

Prima reactie a lui Andrei Zaharescu dupa ce a aparut in CIAO! Ce a raspuns cand a iesit dimineata din apartamentul noii iubite

Marius Dan
 

Citește și...