Se mai tine sau nu ziua Izabellei? Ce a anuntat mama fetei, in aceasta dimineata! “Face 12 ani pe 14 martie si…”

Publicat: 14/01/2015 | 09:44
Se mai tine sau nu ziua Izabellei? Ce a anuntat mama fetei, in aceasta dimineata! “Face 12 ani pe 14 martie si…”

Izabella a reusit sa devina cunoscuta intr-o tara intreaga, si nu numai, in doar cateva ore, printr-o greseala comisa pe Facebook. Acum, fetita de 11 ani este asaltata de prieteni si colegi, la fel ca mama ei.

Mama Izabellei a povestit ca se afla la serviciu in momentul in care Izabella si prietena ei Sara au incercat sa isi faca un cont pe Facebook. Din cauza faptului ca au creat din greseala un eveniment cu ziua Izei de nastere, toata lumea a inteles ca aceasta tanara va face o petrecere la care sunt invitati toti cei la care a ajuns postarea. Astfel, in doar cateva ore, Izabella avea nu mai putin de 57.000 de invitati la ziua ei.

Ziua Izabellei

“Nici eu nu stiu cum s-a ajuns aici! Eram la servici, si-au facut o pagina, Iza si Sara, nu stiu ce au gresit ele! Nu se mai tine! S-a anulat! Ea se simte foarte bine, e entuziasmata ca e vedeta! Nu am certat-o! M-am speriat, i-am dezactivat conturile dar ma gandeam ce-o iesi din asta!”, a anuntat mama Izabellei, in aceasta dimineata, in direct la Radio Zu.

Este asaltata de “fani”

In varsta de doar 11 ani, Izabella a devenit repede vedeta in scoala ei din Constanta. Fata este vizitata la clasa de colegi, insa o cam oboseste aceasta popularitate castigata peste noapte.

Ziua Izabellei

“La scoala vin copiii la ea la usa, ea spune ca a ajuns sa o enerveze! Si la munca mi-au spus la fel, vin si eu! Izabela e frumoasa, cuminte si desteapta! Mai are o surioara, Teodora, are 9 ani.”, a mai spus mama fetei.

R.O.