Se prefigurează cel mai mare scandal de la ”Colectiv” încoace. Dezvăluirile care zguduie din temelii un prestigios institut medical. Au ucis 4 pacienţi într-o săptămână!

Publicat: 23/03/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi dezvăluiri cutremurătoare. Este cel mai mare scandal în care este implicat sistemul medical de la Colectiv încoace! Spitalul Fundeni este acuzat că a ascuns cauzele reale ale morţii unor pacienţi de către rudele celor decedaţi. Mai exact, este vorba de pacienţi care au suferit transplanturi de ficat şi au decedat după ce transplanturile au fost efectuate.

Potrivit informaţiilor noastre, 4 persoane care au trecut printr-o intervenţie chirurgicală de transplant de ficat au decedat într-o singură săptămână, iar rudele morţilor au fost anunţate de către Spitalul Fundeni că pacienţii au decedat din cauza faptului că organele le-au cedat. Rudele acuză că nu aceasta este cauza reală a deceselor, ci infecţiile pe care pacienţii le-au contractat în spital.

Răzvan, ginerele unuia dintre pacienţii care au decedat după un transplant de ficat, Liviu Ion Costea, acuză conducerea Spitalului Fundeni că a ascuns adevărata cauză a morţii socrului său: “Ne-au minţit! Transplantul de ficat a decurs normal, dar socrul meu a luat bacterii intraspitaliceşti. În patul în care a fost adus socrul meu decedase, în urmă cu o săptămână, un tânăr de 28 de ani. După ce l-au adus acolo ni s-a spus că starea socrului meu s-a înrăutăţit. Ne-au spus că a decedat fiindcă i-au cedat organele. Atunci când le-am spus de bacteriile intraspitaliceşti ne-au spus că să terminăm cu aşa ceva. Socrul meu a murit cu mai multe bacterii luate în spital! Medicii nu au nicio vină, conducerea este de vină! Anestezista ne-a recunoscut că socrul meu a luat o bacterie în spital, a declarat ginerele lui Liviu Ion Costea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Acesta este certificatul de deces al pacientului Liviu Ion Costea
Acesta este certificatul de deces al pacientului Liviu Ion Costea

Potrivit certificatului care constată decesul lui Liviu Ion Costea, emis de Institutul Clinic Fundeni, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a decedat în urma unui stop cardiac. A doua cauză a morţii trecută în certificatul de deces este insuficienţă multiplă de organe, iar abia apoi este recunoscută şi o infecţie pe care bărbatul ar fi avut-o. Liviu Ion Costea a avut, susţine ginerele său, nu una, ci mai multe bacterii pe care le-a contractat în spital, iar acestea ar fi adevărata cauză a morţii lui Liviu Ion Costea, nu faptul că i-au cedat organele după transplant.

Rudele celor 4 pacienţi decedaţi pregătesc un proces în acest caz, ei dorind să se unească pentru a găsi un avocat care să îi reprezinte.

Rugăm pe oricine are informaţii suplimentare în acest caz să ni le trimită la deja cunoscuta adresă pont@cancan.ro.

După Colectiv, autorităţile au fost acuzate că au ascuns bacteriile intraspitaliceşti şi că au minţit că sistemul medical face faţă unui număr atât de mare de răniţi. S-a spus atunci că mai multe vieţi ar fi putut fi salvate dacă răniţii ar fi fost duşi în străinătate pentru a fi trataţi. 64 de oameni au decedat în urma incendiului de la clubul Colectiv, care a avut loc în noaptea de vineri, 30 octombrie 2015.

Citește și...