Acasă » Știri » Știri interne » Secretele dacilor, inspectate de Securitatea lui Ceausescu! Ce se ascunde cu adevarat in Muntii Bucegi!

Secretele dacilor, inspectate de Securitatea lui Ceausescu! Ce se ascunde cu adevarat in Muntii Bucegi!

De: Cancan 03/09/2014 | 00:10
Secretele dacilor, inspectate de Securitatea lui Ceausescu! Ce se ascunde cu adevarat in Muntii Bucegi!
O serie de cercetari au fost facute in Bucegi chiar de catre Pentagon.

Muntii Bucegi sunt considerati de cercetatorii fenomenelor paranormale ca fiind o zona cu puternica incarcatura energetica, cu forte prezente mai ales in zona de platou, unde se afla Sfinxul si Babele.

In interiorul muntilor s-ar afla si o retea uriasa de tuneluri unde sunt ascunse comorile dacilor. De cercetarea fenomenelor stranii din munti s-a ocupat o directie secreta a fostei Securitati, care raporta Elenei Ceausescu, sotia dictatorului. Acesta era “Departamentul Zero”, al Securitatii, structura care colabora strans cu cea de “paranormali” ai Armatei Romane. Aceasta avea baza in Muntii Buzaului si era subordonata generalului Ilie Ceausescu, fratele dictatorului. Existenta structurilor a fost recunoscuta de cercetatorul Vasile Rudan, specialist in perceptie extrasenzoriala, care a condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotati, iar rapoartele, fotografiile si negativele, precum si filmele erau predate unitatii respective.

CITESTE SI 


Dispariţii BIZARE, sunete înfricoşătoare, ritualuri sataniste în apropiere de Bucureşti VIDEO

Povestea terifianta a celor 23 de strigoi care bantuie Casa Vernescu! Sinucigasii care au pierdut la cazino apar noaptea si…

Muntii Bucegi sunt o zona cu puternica incarcatura energetica, mai ales in zona de platou, unde se afla Sfinxul si Babele.
Muntii Bucegi sunt o zona cu puternica incarcatura energetica, mai ales in zona de platou, unde se afla Sfinxul si Babele.

Potrivit unui colonel in rezerva care a lucrat in Directia Securitatii Statului, in cadrul Consiliului National de Stiinta si Tehnica, aflat in subordinea Elenei Ceausescu, existau persoane care se ocupau de „monitorizarea cercetarilor din sfera paranormalului”, rapoartele lor aflandu-se sub “Cod Zero”, si ajungand la sotia dictatorului. Ea le distribuia apoi la trei subordonati. Doi dintre acestia lucrau in cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zacaminte strategice – uraniu, petrol – descoperite prin perceptie extrasenzoriala, iar la celalalt ajungeau anumite inventii, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansata. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarasei.


Energiile din sanctuarul dacic

Masuratorile au relevat si ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii, a caror sursa nu este cunoscuta.
Masuratorile au relevat si ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii, a caror sursa nu este cunoscuta.

Fenomenele din Bucegi erau si ele in atentia Securitatii si Armatei. Rezultatele cercetarilor sunt incerte, dar legende din mai multe zone ale tarii vorbesc despre faptul ca Muntii Carpati sunt strabatuti de tuneluri subterane care ar atinge sute de kilometri. Nimeni nu poate spune daca au fost facute de mana omului sau de forta naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista si in Bucegi. Pe Varful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, asa cum au mai fost si pe alte crestete ale muntilor, in Retezat si Ceahlau. Cele trei puncte formeaza “triunghiul de aur” al Daciei, datorita energiilor iesite din comun regasite in aceste puncte.

Masuratorile au relevat si ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii, a caror sursa nu este cunoscuta. Primele cercetari cu privire la Muntii Bucegi s-au efectuat in anul 1927, in partea estica a masivului, pe Valea Ialomitei, intr-o zona cunoscuta sub numele de “sapte izvoare”. Aici s-a facut o analiza a apei si spre stupoarea cercetatorilor s-a constatat ca apa din acest izvor are zero bacterii, fapt nemaintalnit in lume. Legendele locale vorbesc si despre existenta unor tezaure deosebit de valoroase, comori ingropate, acumulate de-a lungul a zeci de generatii de conducatori si pastrat in zona. Este vorba despre un tezaur sfant pe care fiecare domnitor era obligat sa-l sporeasca pe timpul domniei sale, fara a se atinge de el.

Pentagonul a scanat muntii din satelit

O serie de cercetari au fost facute in Bucegi chiar de catre Pentagon. Structurile militare americane au constatat ca sub Bucegi s-ar afla o poarta imensa din piatra, in timp ce legendele locale amintesc si despre o poarta spre o alta lume. Inaintea acestei porti s-ar afla un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el s-ar transforma in praf fin. Potrivit cartii “Viitor cu cap de mort”, de Radu Cinamar, Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie.

Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in anul 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui nu comunica cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doilea rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe ganduri specialistii Pentagonului.

O serie de cercetari au fost facute in Bucegi chiar de catre Pentagon.
O serie de cercetari au fost facute in Bucegi chiar de catre Pentagon.

Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul in tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui.

Ansamblul tunel-hemisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri intre Babele si Sfinxul din Bucegi.

(M.N.)
sursa foto: profudegeogra.ro, presalocala.com, stiri.tvr.ro

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut întotdeauna că…”
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...