SECRETUL a iesit la iveala! De ce boala sufera de fapt Dan Bittman! Oana Turcu a spus TOT!

Publicat: 04/03/2015 | 10:24
SECRETUL a iesit la iveala! De ce boala sufera de fapt Dan Bittman! Oana Turcu a spus TOT!

Dan Bitman suferă de ceva timp de cuperoză, iar Oana Turcu a fost cea care a dezvaluit acest secret, o buna prietena a artistului.

Oana Turcu a marurisit ce remediu trebuie să urmeze artistul pentru a se vindeca.

oana turcu

„O întâlnire cu Dan Bittman va rămâne toată viaţă un exerciţiu de farmec. Anii trecut, iar Dan este la fel de misterios, sincer, zâmbitor, tăios. E şarmant până la infinit. Într-o perioadă în care Dan le explică tuturor că a€œ şi îngerii au demonii lor, poveştile lui au fermecat şi vor mai fermeca generaţii de femei. Am povestit despre vremurile a€“ neapuse a€“ în care feţele efectiv făceau coadă că să îi fure un zâmbet şi cum a reuşit Liliana să îl câştige pe viaţă. Uneori, pentru un bărbat, să-i spui că pur şi simplu îl aştepţi poate fi decisiv! Oricât de simpatic este Dan, ochiul meu nu mă înşeală şi am descoperit că tenul lui este sensibil şi chiar are cuperoză. E momentul să intervină şi, după cum vedeţi, a luat deja ceva a€œpentru acasa”, a scris Oana Turcu.

Citeste si

A MURIT! Oana Turcu, in stare de SOC! „A plecat dintre noi la o varsta…”

Vedeta a spus de asemenea şi care este reţeta minune pentru cuperoză.

Oana Turcu, despre sotul ei: „Cristi a plans cand l-a avut pentru prima data in brate pe fiul nostru”

„Dimineaţă şi seară, lapte demachiant pentru ten sensibil şi loţiune tonică pentru ten sensibil, care emană şi endorfine. De două pe săptămâna, curăţaţi tenul foarte bine cu Gel Scrub pentru Ten Sensibil. Dimineaţă, după acest tratament, se aplică şi Cremă Lipozomiala, cu extract de ghimpe, nalbă şi museţel. Seară, se foloseşte ulei pur cu jojoba californiană,” a mai spus Oana.

L.L