Secretul pe care Anda Adam l-a tinut ascuns pana acum! Il duce pe mire in casa lui Slav

Publicat: 07/06/2015 | 16:43

Pentru a ajunge sa se casatoreasca astazi cu iubitul ei, Sorin, Anda Adam a fost nevoita sa respecte o serie de conditii impuse de Sorin. Printre acestea, artista a fost nevoita sa intrerupa orice fel de legatura cu fostul iubit, Victor Slav.

Sunt impreuna de numai sase luni, insa nici nu au avut nevoie de mai mult timp pentru a-si da seama ca vor sa petreaca impreuna tot restul vietii. Insa, inainte de a stabili data nuntii, care va avea loc astazi, Anda Adam a fost nevoita sa se supuna conditiilor impuse de Sorin. Mai exact, fostul manechin i-a cerut cantaretei sa renunte la tot ceea ce are legatura cu Victor Slav, dar si cu orice alt fost iubit.

anda adam rochie

Desi i-a fost greu sa faca acest lucru, Anda s-a supus si a trecut la traba. Mai mult, artista si-a dorit atat de mult sa nu isi supere viitorul sot, incat nu  mai tine legatura cu Victor Slav, cu care s-a iubit timp de sapte ani, nici cu ocazia zilelor de nastere.

 

Nu ii mai leaga nimic!

anda adam

Mai mult, ei nu mai au nimic de impartit nici in planul afacerilor: „Asta a fost conditia lui Sorin, ca Anda sa incheie orice cu fostii iubiti, mai ales cu Victor Slav. Astfel, ei au mers la notar si au rezolvat toate problemele legale. Mai exact, si-au separat afacerile si firma. Au pus totul la punct, apoi si-au strans mana prieteneste. Singurul lucru pe care il mai au in comun este apartamentul in care locuieste Anda si sotul ei. Casa aceea a fost cumparata de Victor prin credit bancar, insa cantareata a fost mereu cea care a platit ratele. Tocmai de aceea, dupa ce s-au despartit, ea a fost cea care a ramas in apartament. Chiar daca Anda este cea care plateste ratele, apartamentul este al lui Victor. Ei nu isi mai vorbesc deloc, nici macar de zilele de nastere. Nu pentru ca ar fi certati, ci pentru ca Slav a inteles ca Anda are viata ei si respecta acest lucru, nu vrea sa ii creeze probleme”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Anda Adam, in extaz! Ce le-a impartasit fanilor in noaptea dinaintea nuntii!

Xonia a scapat porumbelul din gura: „Anda Adam va purta o rochie….”

 

I-a urat casa de piatra!

Anda si Victor au fost impreuna timp de 6 ani
Anda si Victor au fost impreuna timp de 6 ani

Daca pana acum nu a dorit sa faca nici un fel de declaratie in ceea ce priveste nunta Andei Adam, ieri, Victor Slav i-a urat fostei sale iubite „casa de piatra”, prin intermediul presei. Vizibil stanjenit de intrebarile jurnalistilor pe acest subiect, Victor a incercat sa se eschiveze elegant.

 

Claudia Balan

Citește și...