Acasă » Știri » Știri interne » Sefa Loteriei si amantul se gandesc la marele premiu

Sefa Loteriei si amantul se gandesc la marele premiu

De: Cancan 17/08/2007 | 00:00
Sefa Loteriei si amantul se gandesc la marele premiu

INDRAGOSTITI. Presedinta Loteriei s-a sarutat patimas, pe strada, cu amantul ei INTIMI. Liliana intra in blocul amantului CONFESIUNE. Liliana Ghervasuc si partenerul ei au iesit la plimbare, pe jos, si au vorbit linistiti despre marea extragere de duminica Senzational. CANCAN a aflat amanunte incredibile despre femeia care invarte pe degete milioanele de la 6/49! Adrian Nicolae Presedinta Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc, este in aceste zile „omul momentului”, femeia care, practic, are in mana marele premiu de peste 8 milioane de euro de la 6/49! Paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe Ghervasuc, pas cu pas, timp de mai multe zile. Intr-una dintre noptile in care ne-am aflat pe urmele ei, Liliana i-a destainuit unui iubit misterios, la o plimbare pe Calea Victoriei, secrete din „bucataria” Loteriei! Dincolo de aparente, Ghervasuc ascunde, asadar, o poveste incredibila. In CV-ul postat pe site-ul institutiei, ea a declarat ca are 38 de ani, impliniti pe 11 mai, este necasatorita, provine dintr-o familie de moldoveni, din Saveni (Botosani), si n-a stiut altceva decat sa munceasca de la 19 ani! Investigatia CANCAN a scos insa la iveala multe dintre misterele care plutesc in jurul presedintei Loteriei.

Cine este barbatul caruia ii destainuie secretele de la 6/49?

Luni, 13 august, dupa emisiunea „Sase vine presa!” de la B1 TV, unde a fost invitata sa vorbeasca despre reportul-record de la 6/49, Liliana a plecat, cu masina ei de serviciu, un Touareg negru, cu nr. B-(?)-GDU (care costa aproape 80.000 de euro), direct la Marriot, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Bucuresti, ca sa-si cumpere lenjerie intima de la magazinele de lux de la parter. De acolo, presedinta Loteriei s-a intors la birou, dupa care a plecat la o alta emisiune, la TVR 2, unde a dezbatut acelasi subiect ca si la B1 TV. Dupa ora 22.00, cand a iesit din curtea TVR, a revenit in centru, pe Calea Victoriei, unde a intrat intr-un bloc din apropierea sediului B1 TV. Reporterii nostri au descoperit ca, in acel bloc, presedinta Loteriei detine (sub numele ei, Ghervasuc L.) un apartament de 58 m.p. (si nu 42 m.p., cum apare in declaratia ei de avere!) si inca unul de 89 m.p., care figureaza tot pe numele Ghervasuc, insa cu initiala G. In jurul orei 23.00, presedinta Loteriei a iesit din bloc. O astepta afara un barbat, cu un farmec tomnatec, imbracat intr-un maieu si pantaloni de sport. In momentul in care s-au vazut, s-au sarutat patimas, pe trotuar. S-au luat de mana si au plecat, pe jos, sa se plimbe pe Calea Victoriei. Paparazzii CANCAN au ascultat cu mare atentie ce au vorbit cei doi. Liliana i-a povestit iubitului cum se fac extragerile de bile: „(?) Le-am zis ca n-are cum sa se fure, ca sunt camere peste tot. Ei ce cred ca e asa usor, ca din suflanta aia scoti ce vrei?”.

„Blocul securistilor”

Dupa aproximativ o ora de plimbare, Liliana si iubitul s-au intors la blocul ei. Au urcat in masina primita de Liliana de la Loterie si au plecat in zona Palatului de Justitie, pe Cheiul Dambovitei, la un bloc de pe bulevardul Natiunile Unite. CANCAN a aflat ca iubitul Lilianei locuieste acolo, intr-un apartament misterios, al carui proprietar este un om bogat si foarte controversat. Portarul de la bloc, om batran, care a vazut multe la viata lui, ne-a marturisit ca „domnul cu chelie (n.n. – iubitul presedintei Loteriei) e cam asa? vin fetele la el? intra ele inainte si apoi el. De ani buni e asa?”. In apartamentul vecin cu al iubitului Lilianei, acum e o firma. Una dintre angajate stie ca „acolo (n.n. – in apartamentul respectiv) sta parca?. o domnisoara, mai multe? vin doar seara!” In blocul iubitului presedintei de la Loterie locuiesc mai multi milionari si ofiteri de securitate (fosti sau actuali!). Portarul ne-a confirmat: „Aici are doua apartamente si domnul (?)!”. Este vorba despre un afacerist care se afla in Top 300 Capital, cu o avere estimata la peste 50 de milioane de dolari. Dupa ce si-a lasat iubitul acasa, sefa Loterie a revenit acasa. A doua zi, marti dimineata, a iesit din bloc, si-a cumparat o punga cu minipateuri de la Fornetti, pe care le-a epuizat din mers pana la intrarea intr-un coafor, unde merge aproape in fiecare dimineata inainte de serviciu. Dupa vreo 30 de minute de coafat, Liliana Ghervasuc a plecat la Loterie, unde a ramas pana seara, cand s-a revazut cu iubitul ei misterios! De data aceasta, cei doi s-au intalnit in fata blocului lui, de pe bulevardul Natiunile Unite. Au urcat impreuna. Liliana Ghervasuc a parasit imobil mult mai tarziu.

Iubitul „oficial” e fratele patronului de la restaurantul unde mananca Basescu!

Despre Liliana Ghervasuc se stia, „oficial”, ca are o relatie veche cu Nelu Minca, directorul Hotelului Prahova din statiunea Saturn. Acesta este divortat de aproape 10 ani, iar fosta lui nevasta s-a stabilit in Italia. Nelu este fratele lui Costel Minca, patronul restaurantului „Ciresica” din Neptun, acolo unde presedintele Traian Basescu obisnuieste sa petreaca cand se afla in vacanta pe litoral. Sursele noastre sustin ca, nu demult, conducerea „Enel” Constanta i s-ar fi plans lui Costel ca fratele lui, Nelu, ar fi furat curent electric si ca, daca nu-l plateste, se va alege cu dosar penal. Asteptam informatii despre accest barbat misterios pe www.cancan.ro la sectiunea „Ai un pont?” sau la 0741.226.226 Cum sa castigati la loto – CANCAN, 16-08-2007 Potul cel mare la 6/49 a ajuns la peste opt milioane de euro – CANCAN, 13-08-2007 19 milioane de lozuri nevandute din 2006 – CANCAN, 04-08-2007 Biletele la Loto s-au scumpit cu 2% – CANCAN, 02-08-2007 Peste 4,5 milioane, potul cel mare la Loto – CANCAN, 20-07-2007 Peste 2,5 milioane de euro, potul cel mare la 6/49 – CANCAN, 30-06-2007 Copos, culmea tupeului – CANCAN, 07-05-2007

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Abonament nelimitat la Digi RCS-RDS România, cu doar 7.5 lei pe lună! Ce trebuie să faci
Abonament nelimitat la Digi RCS-RDS România, cu doar 7.5 lei pe lună! Ce trebuie să...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o văd
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis 10 luni pentru haosul provocat în trafic fugind de poliție
Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce fotografie a postat Florin Piersic Jr. la scurt timp după ce tatăl lui a fost operat! Actorul a transmis un mesaj dureros: „Îmi lipsesc lacrimile”
Ce fotografie a postat Florin Piersic Jr. la scurt timp după ce tatăl lui a...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele ore sunt critice
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce salariu are un manager adjunct de magazin la Kaufland în 2024. Supermarketul face angajări masive
Ce salariu are un manager adjunct de magazin la Kaufland în 2024. Supermarketul face angajări...
Cartierul din București unde erau spânzurați tâlharii. Astăzi este vizitat de foarte mulți turiști străini
Cartierul din București unde erau spânzurați tâlharii. Astăzi este vizitat de foarte mulți turiști străini
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Cum poate fi identificat un psihopat conform cercetătorilor
Cum poate fi identificat un psihopat conform cercetătorilor
România nu are rival. Maghiarii s-au supărat tare. Ungaria, de nerecunoscut
România nu are rival. Maghiarii s-au supărat tare. Ungaria, de nerecunoscut
Cât câștigă lunar o stewardesă. Ce ajută să ai un salariu mai mare
Cât câștigă lunar o stewardesă. Ce ajută să ai un salariu mai mare
BANC | Servitoarea familiei Bulă este concediată
BANC | Servitoarea familiei Bulă este concediată
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa:...
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a prăbușit la pământ. Imagini cu un puternic impact emoțional
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
Momente complicate pentru Ana Baniciu. Se împlinesc doi ani de la pierderea mamei. Ce mesaj a transmis vedeta
Momente complicate pentru Ana Baniciu. Se împlinesc doi ani de la pierderea mamei. Ce mesaj...
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect. Și tu îl folosești des sau îl auzi de multe ori
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect....
Animalul pentru care primești 1.330 de lei de la stat dacă îl crești. Are o carne sănătoasă, cu un colesterol slab, dar puțini români o consumă
Animalul pentru care primești 1.330 de lei de la stat dacă îl crești. Are o...
×