Sefa PNL l-a tinut ascuns timp de 4 ani! Alina Gorghiu vorbeste despre relatia cu Lucian Isar: “Nu e un secret ca suntem impreuna”

Publicat: 01/08/2015 | 00:07

Dupa 4 ani in care s-au ascuns, Alina Gorghiu si Lucian Isar au decis ca e momentul sa-si traiasca liber iubirea. Decizia vine la scurt timp dupa ce revista Ciao le-a publicat, in premiera, povestea de dragoste demna de scenariul unei telenovele.

Desi formeaza un cuplu din 2011, copresedinta PNL, Alina Gorghiu, si fostul ministru Lucian Isar au hotarat, de abia acum, sa nu se mai ascunda de ochii lumii.

 

Alina gorghiu

 

Dupa ce revista Ciao a publicat imagini cu cei doi innoptand in acelasi apartament si a scris ca indragostitii nu pleaca niciodata impreuna la masa, iar in vacante merg separat catre destinatia aleasa, Alina si Lucian au inceput sa se poarte, in public, precum un cuplu autentic.

 

Alina Gorghiu si Lucian Isar au luat masa intr-un restaurant din Dorobanti
Alina Gorghiu si Lucian Isar au luat masa intr-un restaurant din Dorobanti

 

In weekend, cei doi au iesit sa ia masa intr-un restaurant cochet din Dorobanti, in compania unor prieteni. Relaxati si imbracati lejer, departe de stilul sobru al functiilor pe care le detin, sefa PNL si bancherul Isar puteau fi cu greu recunoscuti de cei din local.

 

Sefa PNL si bancherul Isar erau imbracati lejer
Sefa PNL si bancherul Isar erau imbracati lejer

 

Dupa ce si-au incheiat festinul, indragostitii au iesit impreuna din restaurant, el tinandu-si un brat pe umarul ei, ea simtindu-se protejata. Felicitati de echipa CANCAN.ro pentru felul in care arata impreuna, Alina Gorghiu a declarat: „Nu e un secret ca suntem impreuna. Nu va panicati!”. La fel de zambitori, cei doi au mers  spre masina Alinei, unde si-au luat la revedere.

In timpul interviului, Alina Gorghiu si-a prins iubitul de brat
In timpul interviului, Alina Gorghiu si-a prins iubitul de brat

Pe semne, Alina si Lucian venisera  cu masini diferite la restaurant. 

 

CITESTE SI:

 

Cel mai bine pazit amor din politica romaneasca! El e barbatul pe care Alina Gorghiu l-a tinut ascuns timp de 4 ani!

Alina Gorghiu, amantlac cu un liberal?

 

Poveste de amor cu iz de telenovela

 

Potrivit revistei Ciao!, Alina si Lucian se iubesc din 2011, din perioada in care sotia consilierului, Krisztina Kormoczi, o romanca de origine maghiara, statea mai mult la Londra, unde ocupa o functie destul de importanta – vicepresedinte Global Markets/Structured Capital Markets la Deutsche Bank.

Alina Gorghiu este mana dreapta a presedintelui Klaus Iohannis
Alina Gorghiu este mana dreapta a presedintelui Klaus Iohannis

 

Ciao! a aflat ca, in acelasi timp, Isar le-ar fi lasat gravide pe ambele femei, iar atunci, atat Alina, cat si sotia lui au aflat una despre alta. Alina Gorghiu ar fi facut avort, deoarece ambitiile ei politice nu se asortau cu statutul de femeie insarcinata. De cealalta parte, sotia bancherului a pastrat copilul si a nascut, in urma cu trei ani, o fetita. Imediat dupa nastere, ea a plecat cu micuta si cu un alt barbat in Noua Zeelanda si, din cate se pare,  nu doreste sa mai auda de Isar.

 

Cine e iubitul sefei PNL?

 

Lucian Isar are 38 de ani si a fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, functie din care a demisionat in 2012.

 

Au iesit din local inlantuiti
Au iesit din local inlantuiti

 

Isar are un CV impresionant, a detinut functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost. A fost olimpic la matematica, are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard.

 

Au plecat acasa separat
Au plecat acasa separat

 

Zvonurile spun ca, in prezent, Isar nu mai poate ocupa nicio functie de presedinte sau vicepresedinte de banca, dupa ce, in 2008, a lansat un atac speculativ asupra leului, iar asta a atras aversiunea guvernatorului BNR. In prezent, Isar este consilier in cadrul Bancii Comerciale Feroviare.
 

A.L.