Şeful Poliţiei Locale din Calafat, filmat la pariuri sportive și la păcănele în timpul serviciului

Publicat: 12/06/2019 | 12:25

Imagini spectaculoase, la o casă de pariuri sportive din Calafat. Directorul Poliției Locale din oraș a fost surprins în ţinuta de serviciu în timp ce îşi încerca norocul la pariuri și la păcănele.

Acesta a fost filmat într-o sală de jocuri de noroc, cu ochii în celebrele aparate. De asemenea, apare în fața unui ghișeu, într-o sală de pariuri sportive.

Și aceastea nu ar fi sigurele momente. Cei care l-au filmat în locațiile respective spun că directorul Poliției Locale se afla în timpul programului, orele figurând pe tabelele de anunțare a meciurilor și rezultatelor.

Mădălin Pătrășincă este șeful Polițilei Locale din Calafat din 2016 și a fost numit în funcție de primarul localității.

Și primarul din Calafat este jucător

Nu de puţine ori, şi primarul municipiului Calafat a fost filmat la păcănele, într-o sală de jocuri de noroc din localitate, cei care l-au surprins reproșându-i faptul că face acest lucru în timpul programului de lucru de la primărie. (NU RATA, AICI: PRIMARUL CALAFATULUI A DAT LOVITURA LA PARIURI! CÂTE MILIARDE A CÂŞTIGAT)

În imagini se vede că edilul orașului Calafat, Lucian Ciobanu, își petrece timpul în fața unui aparat de jocuri de noroc, persoana care a filmat menționând că „în loc să se ocupe de oraș, acesta stă la mașinuțe”.

Edilul admite faptul că s-a aflat într-o asemenea ipostază, dar spune că ar fi vorba despre o răzbunare a unor foști angajați ai Primăriei Calafat și că imaginile sunt vechi.

Primarul municipiului Calafat este la primul mandat, fiind desemnat câștigător la alegerile din anul 2016.

Citește și...