Senzatie majora, cu 40 la ora! Raicu si-a plimbat prietenii veniti de departe prin Bucuresti! A condus precum rapperii prin oras!

Publicat: 22/02/2013 | 23:00

Senzatie majora, cu 40 la ora! Andreea Raicu si-a plimbat prietenii veniti de departe prin Bucuresti! A condus prin Capitala ca rapperii in videoclipuri!

raicu

Cu toate ca este posesoarea unui bolid cu multi cai putere, Andreea Raicu apasa pedala de acceleratie cu maxima prudenta. Recent, bruneta a primit o vizita din partea unor prieteni carora a tinut mortis sa le faca turul Bucurestiului.

raicu

La volanul unui BMW ultimul timp, Andreea Raicu a facut mai multe ture prin Capitala cu un grup de prieteni veniti de departe, judecand dupa bagajele pe care le-a carat in portbagaj.

raicu

Inainte insa sa ii cazeze la ea in casa, vedeta a facut pe ghidul in oras si le-a aratat acestora mai multe obiective, cum ar fi Casa Poporului. Oaspetii nu au fost insa impresionati de ce au vazut, cel putin judecand dupa starea de somnolenta a unuia dintre pasageri.

raicu

Stilul de condus al Andreei este unul foarte cuminte, semanand cu cel pe care il au rapperii americani in videoclipurile lor, stil care insa nu se potriveste in spatele camerelor de vedere.

Ianis Popescu

 

Citește și...