Serban Huidu i-a cerut public SCUZE fiicei lui Cristi Borcea! Ce mesaj sfasietor i-a trimis Melissa carcotasului!

Publicat: 11/01/2016 | 14:55
Serban Huidu i-a cerut public SCUZE fiicei lui Cristi Borcea! Ce mesaj sfasietor i-a trimis Melissa carcotasului!

Serban Huidu a avut parte de cea mai importanta lectie, oferita chiar de Melissa, fiica lui Cristi Borcea. Micuta a suferit enorm atunci cand a citit comentariile carcotasului, cu privire la tatal ei.

Copiii din prima casatorie ai lui Cristi cu Mihaela Borcea, Patrick (18 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (11 ani), sunt cei mai afectati de scandalul in care este implicat.

serban Huidu

Şerban Huidu i-a cerut scuze fetei lui Cristi Borcea, Antonia Melissa (14 ani), după ce aceasta i-a trimis un mesaj privat în care îi vorbea despre tatăl său.

„Am primit un mesaj sfasietor de la pustoaica ce ar putea sa ne dea lectii de viata tuturor! As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezinta din pacate un exemplu negativ pentru ce vrem sa devenim!

Pentru fetita aceasta, Cristi Borcea este tatal si il iubeste mai presus de orice. Este un exemplu de devorament si iubire neconditionata!

As vrea sa o rog sa ma ierte si sa ne ierte noua celor ce am comentat sarcasmul si sa citeasca ce am scris eu peste 10 ani! Sa citeasca cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care si eu si altii i-am facut-o praf! Te rog sa ma ierti!”, a scris Serban Huidu pe contul de socializare.

serban Huidu

Mai mult, fetita a apreciat gestul realizatorului tv si a reactionat pe pagina personala de Facebook.

Livia Lixandru

Citește și...