Sexy avocata de la Timisoara a socat pe toata lumea cu noua sa masina! vezi cum reactioneaza barbatii cand o vad!

Publicat: 14/10/2013 | 21:48

Adriana Ivan, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Timisoara, dar si una dintre femeile fatale din zona, a renuntat la masinile de teren si conduce acum un autoturism de mici dimensiuni, lucru care i-a facut pe barbati sa fie mai indazneti .
 

Adriana Ivan are un corp de invidat, i se spune “Barbie”, insa admiratorii sunt timizi si nu indraznesc sa o abordeze, poate si pentru ca are o imagine de femeie dura, dupa cum spune ea.
“Sunt painea lui Dumnezu, sunt o femeie inocenta, si n-as face rau nimanui, insa lumea ma vede ca o persoana dura, poate si prin prisma meseriei pe care o am. Pana acum am condus numai masini de teren, iar, cand opream la semafor, barbatii se uitau, ii vedeam ca vor sa ma salute, insa nu o faceau, cred ca le era frica, insa nu stiu de ce”, spune frumoasa blonda.

Adriana Ivan

Adriana a renuntat zilele trecute la SUV-ul pe care-l conducea pentru o masina de mici dimensiuni de care se declara foarte multumita.
“Ma simt foarte bine in noua mea “jucarie”, pentru ca la cat este de mica, poti sa-i spun asa. De cand o conduc, am observat un lucru interesant. Atunci cand opresc la semafor, barbatii imi zambesc, ma saluta, si chiar intra in vorba cu mine, ceea ce nu se intampla pana acum. Sa fi fost intimidati de masinile de teren pe care le conduceam inainte, si sa fi prins curaj cand m-au vazut in asta mica”, se intreaba amuzata Adriana Ivan.

Adriana Ivan

Avocata spune ca nu ar refuza niciodata sa discute cu un barbat daca acesta este bine crescut si politicos, dar atat.
“ Este alegerea mea pentru faptul ca sunt singura acum, iar deocamdata imi este bine asa. Ma concentrez pe cariera si pe proiectele pe care le am. Insa, imi place foarte mult sa socializez, sa vorbesc cu lumea, si nu intelegeam de ce unii barbati nu aveau curaj sa faca asta. Acum, de cand mi-am schimbat masina, au devenit mai vorbareti”, a mai spus cea mai sexy avocata din Romania.

Citește și...