Acasă » Showbiz » Showbiz intern » SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: „Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari!” / „Esti praf, canti foarte prost live”

SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: „Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari!” / „Esti praf, canti foarte prost live”

De: Cancan 27/01/2012 | 00:00
SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari! / Esti praf, canti foarte prost live

Alin Oprea si Tavi Colen au pornit un razboi al declaratiilor. In noiembrie 2006, Tavi Colen isi anunta colegul ca paraseste trupa. Tavi a lasat sa se inteleaga ca isi doreste o cariera solo, dar pana in aceasta seara nu s-a stiut exact care au fost motivele pentru care a dorit sa paraseasca trupa. In urma cu cateva saptamani, Tavi Colen a aruncat bomba si a spus ca motivul ar fi fost Larisa, sotia lui Alin Oprea.

Amandoi au fost invitati in emisiunea CANCAN TV de la Kanal D pentru a lamuri de ce unul dintre ei a ales sa paraseasca trupa. Tavi Colen a avut o interventie prin telefon in emisiunea CANCAN TV. „N-am sa intru in polemici cu Alin Oprea pentru ca nu ma intereseaza acest lucru. Nu vreau sa ma adresez direct lui Alin Oprea pentru ca eu am decis acum cativa ani… Au trecut cinci ani si nu cred ca mai conteaza de ce am plecat eu de la Talisman, este hotararea mea, luata de mine, din motive foarte obiective. As vrea sa raspunda el… Am avut niste altercatii legate de anumite intamplari si am hotarat asa: mai, nu mai suntem prieteni. Sa raspunda el la trei intrebari: ce pact am facut noi? Eu l-am rugat sa faca trei lucruri. Intrebati-l ce lucruri l-am rugat ca sa continuam”, a spus Tavi Colen. „Recunosc sincer ca nu-mi amintesc!”, a spus Alin Oprea.

Alin Oprea nu mai avea voie sa bea nimic inainte sa urce pe scena

„Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele… L-am rugat asa… 1 Nu doream sa mai bea alcool inainte de spectacol”, a dezvaluit Tavi Colen.

„Am recunoscut ca nu imi amintesc aceasta discutie”, a intervenit Alin Oprea.

Sotia lui Alin Oprea nu mai avea voie sa vina la concertele trupei Talisman

„A doua rugaminte. L-am rugat sa nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa sa-mi explice ca nu fac bine ce fac… Nu mai e important ce discutii am avut noi. Nu vreau sa discutam! Dar nu mai vreau sa avem aceste discutii legate de sotia lui. Intotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prietenesti i-am spus sa nu mai vina cu ea, ci din motive profesionale. Sa vina cu ea la concerte, sa stea in sala, nu in culise”, a subliniat Tavi Colen ce-a de-a doua conditie.

Alin Oprea vroia sa-l faca de bani pe Tavi Colen

„A treia conditie este un pic mai delicata. Eu am un contract pe care din pacate nu am putut sa vin sa vi-l arat. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclama la o companie de telefonie mobila. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator si a spus ca el e compozitorul piesei din reclama si ca nu e de acord sa imparta banii cu Tavi. La fundatia Talisman, ca eu faceam versurile sau ca le facea el…”, a marturisit Tavi ce-a de-a treia conditie, care avea legatura cu banii obtinuti din urma acestui contract.

„Tu ti-ai dat cu parerea, tu nu ai nicio legatura cu compozitiile mele”, a intervenit Alin Oprea.

„Sa revenim la contract… Omul ce-a facut? S-a dus, a semnat din nou un alt contract. A refacut alt contract, a luat toti banii de pe urma lui. Astea sunt motivele pentru care eu am plecat de la formatia Talisman. Intr-o dimineata s-a trezit el destept ca nu mai vrea sa imparta banii cu mine. Eu vroiam sa spui tu adevarul!”, a insistat Tavi Colen.

„Tavi canta extrem de prost live”

„Nimeni n-o sa-mi poata spune vreodata sa nu imi iau sotia. Nu stia sa cante live, canta prost. Nu stia sa se imbrace bine, ei nu i-a placut. Am filmat cu Tavi cand canta extrem de prost live. Am filmari cu Tavi, un concert intreg in care canta fals”, l-a acuzat Alin Oprea.

„A luat tot scule, instrumente, masina. Normal ca nu am mai auzit nimic. Am ramas cu niste microfoane. Normal ca nu mai auzeam ce conditii pune el sa ramana sef. Nu am vrut sa fac scandal. Am facut o conferinta de presa, n-a venit, eram singur. Acum am aflat de ce s-a destramat trupa Talisman”, a mai spus Alin.

„Am de adus niste rectificari, nu i-am interzis sa vina cu sotia sau sa bea alcool. Nu ma intereseaza acest lucru. I-am cerut doar sa nu bea inainte de concert, pentru ca eu il caram sa nu il vada presa mergand pe sapte carari. Multi prieteni m-au sunat acum si au spus ca intra si ei in direct si il fac praf ca e nebun. Nu imi doream ca nimeni sa bea alcool inainte de concert din punct de vedere profesional. Eu vroiam ordine si disciplina pentru ca doar asa poti avea succes. Ii ceream sa nu mai vina cu sotia intre noi, putea sa vina cu ea dupa concert, dar nu in spatele scenei, noi eram barbati ne mai injuram. El risca in acest moment foarte mult. Ori de la bautura, ori de la oboseala nu-si mai poate aduce aminte. Eu l-am luat cu masina si l-am dus sa semnam contractul. Din nefericire, pentru el acest contract il am in fata. El nu stia suma, nu stia nimic. Inainte am discutat acasa, i-am spus suma, a zis ca e ok, s-o facem. El era vicepresedinte, eu eram presedinte, aveam drept de semnatura. Aveam acelasi cont, a luat bani din cont”, a mai dezvaluit Tavi Colen.

„Eu tot intrebam la banca, ma intrebam „Ba, nu mai vin banii?” si l-am intrebat pe cel cu care am semnat contractul si a zis ca a luat Alin banii si ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine”, a mai spus Tavi Colen.

„De ce vroia sa impart banii de pe o creatie de-a mea? Pe acel spot nici nu aparea vocea lui! Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine!”, a subliniat Alin Oprea. „Fundatia Talisman nu avea dreptul sa semneze acest contract. Eu nu eram vicepresedinte in fundatie, eram doar un membru, el era presedinte prin uz de fals. Contractantul m-a sunat pe mine si m-a rugat sa semnez eu cu el pentru ca eu eram autorul”, mai spune el.

„A divortat de doua ori, a lasat un copil sa creasca fara tata. Nu avea verticalitate si coloana vertebrala. Il voi da pe Tavi in judecata. S-a numit singur presedintele fundatiei prin fals si uz de fals. Am dovezi ca Tavi mi-a cantat ilegal piesele”, l-a acuzat Alin Oprea.

Alin Oprea si Tavi Colen, pentru prima oara fata in fata dupa despartirea trupei Talisman, diseara la CANCAN TV!

Alin Oprea: „Nu m-am certat niciodata cu Tavi Colen. El a dat o lovitura sub centura formatiei Talisman si familiei mele prin plecarea din trupa”

Alin Oprea: „Sotia mea ne spala hainele si mie si lui Tavi. Am fost ca fratii toti trei”

Alin Oprea: „Sotia mea a plans cand formatia Talisman s-a destramat si m-a intrebat daca nu o sa murim de foame”

Tavi Colen despre despartirea trupei Talisman: „N-a mai mers treaba din cauza unei femei”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce se întâmplă când bei vin roșu, de fapt. Expertiza surprinzătoare a medicului Vlad Ciurea
Ce se întâmplă când bei vin roșu, de fapt. Expertiza surprinzătoare a medicului Vlad Ciurea
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase e în formă
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Motivul pentru care a făcut această achiziție
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Motivul pentru care a făcut această achiziție
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută...
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko...
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
Răsturnare de situație! Trupul neînsuflețit al tinerei ucise de patron a fost filmat într-un apel video făcut de un bărbat misterios! Ce decizie au luat judecătorii în acest caz
Răsturnare de situație! Trupul neînsuflețit al tinerei ucise de patron a fost filmat într-un apel...
"Era mort de supărare". Robert, deranjat de pozele cu Giuly care circulă pe internet. De...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am avut o geantă în viața mea!”
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Iulia Vântur, cerută de soție în public, spre surprinderea tuturor! Videoclipul care a strâns numeroase reacții: „Ești dorința mea împlinită. Te căsătorești cu mine?”
Iulia Vântur, cerută de soție în public, spre surprinderea tuturor! Videoclipul care a strâns numeroase...
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Revolut lansează serviciul eSIM. Ce primesc, de fapt, utilizatorii Revolut?
Revolut lansează serviciul eSIM. Ce primesc, de fapt, utilizatorii Revolut?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Alianţa PSD-PNL se gândeşte la reglementarea TikTok. Extrema dreaptă, din ce în ce mai preferată de tineri în mediul online
Alianţa PSD-PNL se gândeşte la reglementarea TikTok. Extrema dreaptă, din ce în ce mai preferată...
Anunț trist despre Florin Piersic. Florin Piersic Jr are inima frântă: L-am iertat...
Anunț trist despre Florin Piersic. Florin Piersic Jr are inima frântă: L-am iertat...
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
Scandal URIAȘ în „Gașca Zurli”! Un fost component al trupei dezvăluie ce salarii primesc angajații Mirelei Retegan
Scandal URIAȘ în „Gașca Zurli”! Un fost component al trupei dezvăluie ce salarii primesc angajații...
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de...
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Pedeapsă redusă pentru tânăra care şi-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia. Mama victimei:
Pedeapsă redusă pentru tânăra care şi-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia. Mama victimei:...
Câți bani a scos din buzunar Delia pentru faimoasa geacă de rafie. Fanii au rămas cu gura căscată
Câți bani a scos din buzunar Delia pentru faimoasa geacă de rafie. Fanii au rămas...