ANDREEA MARIN s-a tuns scurt! Cum arată vedeta cu noul look

Publicat: 22/09/2016 | 13:05
ANDREEA MARIN s-a tuns scurt! Cum arată vedeta cu noul look

Andreea Marin este una dintre vedetele cele mai apreciate din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea se declară o femeie împlinită, deoarece are o familie minunată, o fată din căsătoria cu Ştefan Bănică Jr, şi un soţ pe care îl iubeşte foarte mult.

Deşi nu este adepta schimbărilor de look, vedeta a simţit totuşi să îşi facă o schimbare şi s-a tuns scurt. Nu este prima dată când Andreea Marin optează pentru a avea un păr mai scurt.

Prima care a dat startul tunsorii scurte a fost Adelina Pestriţu, care a surprins pe toată lumea când s-a afişat cu noul look, care, ce-i drept, o prinde foarte bine.

După Adelina Pestriţu, Andreea Marin a optat şi ea pentru o tunsoare scurtă,
După Adelina Pestriţu, Andreea Marin a optat şi ea pentru o tunsoare scurtă,

Andreea Marin a anunţat că părăseşte TVR-ul, mai exact emisiunea ,,Preţuieşte viaţa”. Motivul invocat de ea este lipsa timpului , dar şi implicarea în alte proiecte. Andreea Marin continuă să realizeze emisiunea cu acelaşi nume de la Itsy Bitsy, care a intrat în grila postului de radio pentru părinţi şi copii în primăvara acestui an.

 „Nu am cum să mă ocup de vreo emisiune în această toamnă, fiindcă am un proiect ce presupune multe deplasări în străinătate. Am însă o relaţie foarte bună cu TVR şi, când programul se va elibera, sunt interesată să colaborez”, a spus ea pentru Evz.ro.

Citește și...