Antonia, mesaj pentru Vicenzo Castellano! Artista şi-a exprimat public dezamăgirea

Publicat: 23/11/2016 | 11:03
Antonia, mesaj pentru Vicenzo Castellano! Artista şi-a exprimat public dezamăgirea

Antonia ar trebui să fie cea mai fericită femeie din lume, pentru că urmează să devină mămică pentru a treia oară. Cu toate astea, se pare că nu toate merg aşa cum ar trebui în viaţa artistei, care nu a mai rezistat şi şi-a exprimat public dezamăgirea.

Antonia a ales să pună stop relaţiei cu Antonio Vicenzo, tatăl fiicei ei, şi s-a lăsat iubită de Alex Velea. Chiar dacă au trecut aproape trei ani de când nu mai formează un cuplu, artista şi italianul nu au ajuns încă să semneze actele de divorţ, micuţa Maya fiind un continuu subiect de controversă între cei doi.
De curând, Antonia nu a mai rezistat şi şi-a exprimat public dezamăgirea faţă de oamenii care-i fac zilele amare şi a mărturisit că acţiunile acestora îi confirmă de fiecare dată că a luat o decizie înţeleaptă atunci când a decis să nu mai continue relaţia cu ei.
”Sunt recunoscătoare pentru toţi oamenii dificili din viaţa mea, pentru că ei mi-au arătat exact motivele pentru care nu am mai vrut să fiu”, este mesajul postat de Antonia pe o reţea de socializare.

Mesajul transmis de Antonia
Mesajul transmis de Antonia

 

Citește și...