Anunţul făcut de Nicolae Guţă despre fiul său: „Da, e adevărat!”

Publicat: 20/09/2016 | 19:05

Nicolae Guţă este distrus după accidentul fiului său. Manelistul este îngrozit de faptul că acesta a rămas ţintuit în pat şi va fi nevoit să înveţe din nou să meargă!

„A fost operat, să sperăm că va fi bine, s-a intervenit chirurgical. Domnul doctor care l-a operat este un doctor foarte priceput, să sperăm este bine. Da, e adevărat, oricât de bun ar fi un doctor sau oricât de dibace ar fi el, doctorii nu sunt Dumnezeu”, a declarat Nicolae Guţă la TV.

Există însă riscul ca operaţia să nu fi reuşit să-i restabilească funcţiile de dinaintea accidentului, situaţie în care Nicuşor nu se va putea deplasa
„Din ceea ce am înţeles, operaţia a decurs bine, dar niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Nici un doctor din lume nu poate să-ţi garanteze 100% că va fi ok sau cum a fost înainte. Îţi dai seama că a suferit o intervenţie chirurgicală foarte grea la picioare, la femur, la glezne. Şi aseară am vorbit la telefon. Deocamdată e imobilizat la pat, recuperările….pur şi simplu, parcă e un bebeluş. El trebuie să înveţe să meargă din nou, dureri, îţi dai seama prin ce trece. Pentru mine ca părinte este foarte greu”, a mărturisit manelistul. (Gabriel Niculescu)

Citește și...