Are pensie de 2.500 de euro lunar, dar se îmbracă de la second-hand! Monica Tatoiu a dezvăluit de ce preferă hainele purtate în locul celor noi

Publicat: 08/12/2016 | 07:50
Are pensie de 2.500 de euro lunar, dar se îmbracă de la second-hand! Monica Tatoiu a dezvăluit de ce preferă hainele purtate în locul celor noi

Monica Tatoiu a mărturisit că deşi are un statut financiar bun, preferă să-şi achiziţioneze hainele de la magazinele second-hand. Femeia de afaceri a dezvăluit şi motivele care o determină să prefere hainele purtate în detrimentul celor noi, de firmă.

Monica Tatoiu este fără îndoială una dintre cele mai controfersate prezenţe din peisajul monden autohton. Femeia de afaceri a mărturisit că deşi are o pensie lunară de 2.500 de euro preferă să-şi cumpere haine second-hand. Aceasta şi-a motivat alegerea susţinând că materialele hainelor de la second-hand sunt de o calitate mult mai bună şi au un preţ mult mai scăzut decât dacă le-ar cumpăra din magazinele de firmă.
”Nu e vorba de preţ e vorba de calitatea materialelor. Dacă tu îmi arăţi mie stofă de lână 100% ca asta eu o mănânc cu fulgi cu tot. Eu am toate rochiile, am blănuri de la second hand, în general trebuie să arate că sunt bogaţi, ele îşi cumpără de la nu ştiu care muzeu de pe Calea Victoriei. Eu în America de câte ori mă duc la New York, dincolo de strada 14 e plin şi cu 10 dolari mi-am luat o jachetă de blugi care în mall la noi costa o sută. Generaţia asta care s-a îmbrăcat numai în plastic nu o să ştie niciodată chestia asta. Se poartă puloverele oversize. În asta nu cred că o să intru eu dar o recomand. Genul ăsta! Se poartă catifeaua, asta e catifea raiată, ţin minte când eram domnişoară. Se poartă din nou bucle, uită-te, cât poate să fie de drăguţ ăsta. Şi cât costă asta? Uită-te la material. Zi-mi şi mie găseşti materiale din astea la magazine? Ăsta nu e nici măcar scămoşat, uite cât e de mişto. Nu vorbesc aşa, câtă muncă e la chestia asta şi te duci la bunica şi îi desfaci de la blana de pe vremuri şi e uşor, pentru că hainele din materiale proaste sunt grele. Eu niciodată nu le probez, mai iau din căptuşeală, mulţi văd puţini cunosc”, a declarat Monica Tatoiu.

Citește și...