Aşa a slăbit GIULIA NAHMANY 20 de kilograme. ”Nu m-am…”

Publicat: 14/08/2016 | 17:33

Deşi multe femei cred că pentru a avea un corp de invidiat trebuie să se înfometeze sau să ţină cure drastice de slăbire, Giulia Nahmany este de altă părere şi le sfătuieşte pe femei să nu facă astfel de greşeli.

Secretul este să îţi găseşti liniştea sufletească şi nu spun asta ca un clişeu. Trebuie să îţi cunoşti organismul, să ştii ce îi face bine. De exemplu eu am descoperit că nu îmi fac bine, lactatele aşa că mănânc foarte multe fructe şi legume, fac sport şi încerc să nu fac excese. Am reuşit în trei ani să dau vreo 20 de kg jos, dar de când m-am apucat mai serios aşa vreo, 10. Nu m-am îmfometat niciodată. Nu mă pot abţine de la ciocolată şi îngheţată”, a povestit Giula în Revista Ciao!

Actriţa debordează de energie şi optimism şi spune că în momentul de faţă este fericită şi împlinită. “În plan personal sunt foarte bine. Îmi văd fetiţele crescând şi asta este cel mai important. Nu contează cât succes ai în plan profesional, cel mai important este să ai familia aproape. Regret enorm că din păcate mama nu mai este lângă mine să îmi vadă fetele. Îmi doresc să le fiu dincolo de mamă şi confidentă” a mai spus ea. Giulia şi soţul ei, Cătălin, au două fete: Caroline (3 ani) şi Stephanie (2 ani). Deşi sunt încă mici, Giulia ştie deja că fetiţa cea marea are înclinaţii spre Medicină, iar Stephanie îi calcă pe urme mamei deja, aşa că nu ar fi exclus, peste câţiva ani, să ajungă o actriţă celebră (Răzvan Sava)

Citește și...