Bat clopote de nuntă pentru MISTY şi KEO? Ce crede cântăreaţa despre căsătorie

Publicat: 09/06/2016 | 08:17
Bat clopote de nuntă pentru MISTY şi KEO? Ce crede cântăreaţa despre căsătorie

Alexandra Pavel, alias Misty, formează un cuplu cu Keo, încă de pe vremea când acesta se afla într-o relaţie cu Andreea Bălan. Chiar dacă în relaţia lor nu este doar lapte şi miere, cei doi sunt încă împreună şi se bucură unul de celălalt.

Cântăreaţa nici vrea să audă de căsătorie, nu vrea să includă momentan acest eveniment în viitorul apropiat. Căsătoria, din punctul ei de vedere, nu mai are aceeaşi valoare, doar sentimentele pot lega partenerul pe viaţă.

Legat de copii, blondinei îi plac foarte mult aceştia şi îşi doreşte doi, dar nu în viitorul apropiat.

Chiar daca acum este singura femeie din viaţa artistului, lucrurile nu stau deloc bine între Misty şi Keo. Se pare că artistul este total nemulţumit de cariera iubitei lui, în timp ce ea suferă pentru că nu îl convinge pe artist să aibă un copil: ”El a făcut totul pentru ca Alexandra să se lanseze în muzică, să îi fie bine. Dar nu poate, e limitată. Cântă la concerte pe 250 de euro. Mai mult nu poate, ce îi putem face? Misty e foarte suparată că nu ia mai mulţi bani, dar Keo degeaba îi explică faptul că este la început de drum. Ea îţi doreşte altceva. Căsătorie, familie, copil. El, însă, nici nu vrea să audă, a zis că are alte priorităţi şi că nu se simte pregătit în acest moment. De aceea se şi ceartă mereu, pentru că nu pot ajunge la un numitor comun, au viziuni diferite despre viitor”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.
 

Citește și...