Bianca şi Victor au stabilit totul cu 4 luni înainte. Avem detaliile nunţii şi botezului făcute ”la pachet”!

Publicat: 19/06/2016 | 00:00

Mai are trei luni pana va deveni mama, iar Bianca Dragusanu si Victor Slav au stabilit deja cum se va numi bebelusul, dar si ce planuiesc pentru viitor. CANCAN.ro a aflat toate detaliile.

A facut tot posibilul sa ascunda faptul ca este insarcinata, chiar daca pentru asta a fost nevoita sa dispara o vreme de pe micile ecrane. Intr un final, insa, paparazzii au fotografiat-o pe Bianca Dragusanu cu burta mare, asa ca nu a mai avut de ales, a trebuit sa recunoasca faptul ca o sa fie mama. Vedeta a marturisit ca a ales sa ascunda aceasta imensa bucurie pentru ca risca in orice clipa sa faca avort spontan. Ea si Victor Slav vor deveni peste trei luni parintii unei fetite, iar sarcina i-a apropiat mai mult ca niciodat:„Viata noastra s-a transformat in cel mai frumos mod posibil. Sunt extrem de fericita, ma simt pregatita sa fiu mama”, a declarat Bianca, la un post de televiziune.


Si-au facut deja planuri de viitor!

Pentru ca a mai ramas putin timp pana vor avea un copil, blondina si iubitul ei, care ii e si fost sot, au luat deja o multime de decizii importante: „Stiu deja cum se ve numi fetita, dar nu vor sa spuna. Nu cred ca se vor razgandi. De asemenea, au vorbit despre faptul ca ar trebui sa se cunune civil. Religios nu e nevoie, in fata lui Dumnezeu sunt cununati. Poate doar vor mai face o slujba simpla. Vor sa faca asta pentru ca asa simt ei, nu ca pe o obligatie legala.Vor ca toti trei sa poarte acelasi nume de familie. Sunt fericiti, linistiti. Bianca a fost extrem de stresata in primele patru luni, ii era foarte teama ca va pierde sarcina. A stat linistita, s-a odihnit suficient, s-a alimentat sanatos, nu s-a stresat. A facut totul ca sa fie bine. Perioada cea grea a trecut”, a declarat un apropiat al Biancai Dragusanu, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita


 

Citește și...