Ce a apărut pe pagina de Facebook a ANTONIEI după ce s-a zvonit că este din nou însărcinată

Publicat: 17/06/2016 | 22:51

Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, aceştia având mii de fani care le urmăresc toate mişcările fie la TV, fie în mediul virtual.
 

Potrivit unor surse, Antonia a făcut o vizită la medicul ginecolog, vineri dimineaţa, înainte de prânz, la clinica MedLife din Drumul Taberei. Artista nu era singură, ci însoţită de iubitul ei, Alex Velea, pesemne că cei doi se pregătesc să devină din nou părinţi.

La câteva ore după ce această informaţie a fost făcută publică, Antonia a postat o imagine pe o reţea de socializare în care se poate observa că artista este extrem de fericită. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi artişti vor deveni sau nu părinţi în viitorul apropiat.

Aşa s-a afişat astăzi Antonia
Aşa s-a afişat astăzi Antonia

Cântăreaţa mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a născut pe 28 august 2010.  Din păcate, micuţa este în Italia, la tatăl ei, şi se poate spune că o vede destul de rar. În schimb, Antonia se poate bucura din plin de viaţa de familie alături de Alex şi de Dominic, acum în vârstă de un an şi jumătate.

Citește și...