Ce mare a crescut burtica de gravidă a ANDREEI BĂLAN. Artista a atras toate privirile cu ţinuta ei extrem de sexy la un eveniment monden

Publicat: 27/05/2016 | 08:42

Andreea Bălan a anunţat recent că va deveni pentru dată mamică. Cântăreaţa este în culmea fericirii, pentru că îşi dorea de mult timp un copil. La fel de entuziasmat este şi tatăl copilului, George Burcea, actorul cu care Andreea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Artista a fost prezentă aseară la un eveniment monden, unde a atras pe toată atenţia cu ţinuta ei extravagantă, o rochie roz cu un decolteu generos,  care, aşa cum era de aşteptat pentru că acum ştie toată lumea că va deveni mămică, Andreea şi-a etalat cu mândrie buritica de gravidă.

Andreea Bălan este o graviduţă sexy
Andreea Bălan este o graviduţă sexy

Andreea Bălan şi George Burcea s-au îndrăgostit la prima vedere şi locuiesc împreună încă din primele luni ale relaţiei care ţine de aproape un an. Mai mult decât atât, în preajma cântăreţei se vorbeşte că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simţind, în sfârşit, că şi-a găsit bărbatul de care avea nevoie. Cei doi vor deveni părinţi anul acesta.

Citește și...