CORINA CARAGEA, schimbare şocantă de look! Cum arată prezentatoarea blondă

Publicat: 12/04/2016 | 13:13
CORINA CARAGEA, schimbare şocantă de look! Cum arată prezentatoarea blondă

Corina Caragea nu este celebră pentru schimbările de look, are părul negru de când se ştie şi foarte strălucitor.A fost acuzată adesea că poartă meşe, deoarece părul ei negru ca abanosul are un‘’luciu miraculos’’.

Cu un păr drept, sticlos, rezistent şi încăpăţânat, prezentatoarea ştirilor sportive a crezut de cuviinţă că a venit timpul să-şi facă o schimbare de look, şi nu orice schimbare, vedeta a fost curioasă să vadă cum îi stă blondă. Din fericire, cum spune chiar bruneta, a încercat această schimbare doar cu o perucă.

‘’Dar, curioasă, am vrut să văd totuşi  – cum aş arăta cu o altă culoare? Cum ar fi să am plete blonde? Oare mă maturizează? Sau oare mă îndulceşte?  Am ales o variantă care îmi place mult. Dar din fericire, cu o perucă. Schimbarea este şocantă şi nu mă recunosc nicicum. Dar poate ţine doar de obişnuinţă. Vouă cum vi se pare?’’, a scris vedeta pe blogul său personal.

Corina Coragea a vrut să vadă cum îi stă blondă, doar cu o...perucă. Care culoarea credeţi că o prinde mai bine, brunetă (foto stânga) sau blondă (foto dreapta)?
Corina Coragea a vrut să vadă cum îi stă blondă, doar cu o…perucă. Care culoarea credeţi că o prinde mai bine, brunetă (foto stânga) sau blondă (foto dreapta)?

Corina nu este convinsă că se poate lăuda cu un păr perfect, are doar o moştenire genetică pe care o întreţine ca la carte.

‘’Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect şi că sunt în poziţia în care să dau sfaturi. Am doar o moştenire genetică pe care o întreţin. Nu cred în produsele ¨miraculoase¨, care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat şi tuns la vârfuri la timp. Aceştia sunt primii paşi pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roşu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări şi alte ataşamente false. ‘’, mai scria vedeta PRO TV pe blog.