CRISTI BORCEA plânge după gratii! VALENTINA PELINEL a spus cine e tatăl copilului!

Publicat: 10/06/2016 | 09:03
CRISTI BORCEA plânge după gratii! VALENTINA PELINEL a spus cine e tatăl copilului!

Valentina Pelinel a devenit pentru prima oară mamă a unui băieţel, care se va numi Milan Cristian. Vedeta a mers la spital pregătită să nască natural şi după ce a stat câteva ore bune în travaliu, medicii au decis să îi facă cezariană.
 

Cine este tatăl copilului a fost un subiect tabu, până de curând, pentru că Valentina a decis să spună adevărul. Vedeta i-a pus nişte condiţii lui Cristian Borcea, ca să îl treacă în certificatul de naştere al băieţelului, şi anume ca acesta să divorţeze de Alina Vidican.  

Acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment, dar, potrivit surselor CANCAN.ro,  Valentina le-a spus celor de la spital că tatăl micuţului Milan Cristian este Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, care se află în închisoare. Blonda a mai spus că îl va trece Borcea în certificatul de naştere al micuţului.
Bărbatul plânge de bucurie după gratii, deoarece Valentina s-a hotărât într-un final să-l treacă în certificatul de naştere al bebeluşului, chiar dacă nu a îndeplinit condiţia pe care o pusese, deocamdată. Valentina a ales şi numele copilului, Cristian. Numele nu are nicio legătură cu Cristi Borcea, cel despre care se vehiculează că ar fi tatăl, ci cu o poveste foare tristă din familia fotomodelului. Este vorba despre fratele ei, care a supravieţuit numai zece zile după naştere.

 

Citește și...