Cristina ICH a dat-o pe faţă cu fotbalistul-manechin! Şi-au făcut selfie în timp ce se sărutau

Publicat: 15/06/2016 | 23:30

Senzaţia Instagramului, una din cele mai dorite femei din România, este deja cuplată! Cristina ICH, moldoveanca brunetă care a frânt inimi, şi-a găsit perechea în persoana ”fotbalistului-manechin”, iar acum a ieşit cu el în ”public”, adică în mediul virtual. Fanii au văzut cum bruneta l-a sărutat cu foc pe Luca Dabah, după ce s-au ”jucat” un pic!

Se cunosc deja de ceva timp, dar abia acum au arătat în public că au o relaţie! Este vorba de Cristina de la BRomania, care l-a cucerit tocmai pe ”fotbalistul-manechin”, aşa cum este cunoscut Luca Dabah, datorită faptului că nu a cochetat numai cu fotbalul….Sau poate el a cucerit-o pe ea, având în vedere că acum, după ce au devenit mai apropiaţi, aşa cum sugerează imaginile, o surprinde aproape în fiecare săptămână cu cadouri de pe parfumeria.ro, site-ul numărul unu de shopping al vedetelor…

Revenind însă la tânărul nostru fotbalist în vîrstă de 22 de ani, atuurile sale fizice l-au făcut probabil mai apreciat în lumea modei decît a fotbalulului, pentru că ”frumuşelul” a jucat într-o echipă de liga a-III-a dar a ratat transferul la ”nivelul” superior, adică la ASA Tg Mureş.

Cristina şi fotbalistul manechin au făcut însă ce toată lumea care îi cunoştea se aştepta: au postat fotografii cu ei, sărutându-se şi simţindu-se bine, iar pozele au avut menirea să fie haioase, având în vedere că bruneta a folosit o aplicaţie de editare care ”împrumută” feţei caracteristicile unor personaje din desenele animate. Bineînţeles, fanii brunetei au comentat că numai un bărbat arătos ar fi putut avea acces la inima ei, iar acest lucru nu putea fi îndeplinit decât de un manechin, care pe deasupra mai este şi fotbalist, personaje care se ştie că pleacă acasă cu cele mai frumoase fete!

Nu ştim dacă sărutul a fost ”asumat” sau totul a fost o glumă, dar sigur cadrul este de efect...
Nu ştim dacă sărutul a fost ”asumat” sau totul a fost o glumă, dar sigur cadrul este de efect…

Până acum însă, în ciuda fotografiilor grăitoare, Cristina ICH nu şi-a asumat în mod oficial relaţia cu ”frumuşelul”, aşa că nu ştim dacă magnificul sărut urcat pe Instagram a fost o glumă, sau este, pe bune, începutul unei relaţii frumoase… (Gabriel Niculescu)

Citește și...