Cu barbă nu-l mai recunoşti, dar dezbrăcat e şi mai şi! Stelea şi-a scos sculptura la înaintare în Mamaia!

Publicat: 30/07/2016 | 11:00
Cu barbă nu-l mai recunoşti, dar dezbrăcat e şi mai şi! Stelea şi-a scos sculptura la înaintare în Mamaia!

Lui Bogdan Stelea (48 ani) nu întâmplător i se spune ”Arnold. Nu arată tocmai ca un Terminator sau ca Mister Olimpia, ci exact cum trebuie să înnebunească fetele, la vârsta lui fiind realmente o apariţie.  

Fostul superportar al lui Dinamo şi al Naţionalei arată chiar foarte bine pentru vârsta lui şi nu doar pentru vârsta lui. Îl vedem, în revista Ciao!, ieşind din mare, nu înainte de a fi aruncat o minge pe mal. El a divorţat pe 6 mai 2014 de designerul Mirela Stelea, după o căsnicie de şase ani. A fost un divorţ civilizat, cum nu se întâmplă prea des în lumea mondenă.

Pe Laura Alistar, Stelea a cunoscut-o în toamna lui 2013, s-au văzut, s-au plăcut şi au început o relaţie complicată, despre care, în cele din urmă, Mirela a aflat şi, imediat ce a aflat, a şi depus actele de divorţ. Între timp, nici relaţia cu Laura nu mai este de actualitate, Bogdan concentrându-se asupra relaţiei cu sine însuşi. E de luat în considerare că s-a afişat weekendurile trecute cu o brunetă frumoasă, de văzut cum va evolua relaţia lor. (Răzvan Sava)

Citește și...