Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cum s-au combinat MĂDĂLINA GHENEA şi PHILIPP PLEIN

Cum s-au combinat MĂDĂLINA GHENEA şi PHILIPP PLEIN

De: Cancan 08/04/2016 | 19:59
Cum s-au combinat MĂDĂLINA GHENEA şi PHILIPP PLEIN

Ultimele săptămâni par să fi fost extrem de fericite pentru frumoasa actriţă româncă Mădălina Ghenea, după ce l-a cunoscut şi s-a aruncat în braţele celebrului designer Philipp Plein. Dragostea dintre ei pare să fie atât de mare şi încă din primele clipe au fost de nedespărţit, iar în curând am putea să ne aşteptăm să sune şi clopoţeii de nuntă.
 

Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai momentului, designerul german pare să fi făcut furori până acum în showbizul internaţional. Spunem acest lucru deoarece Philipp Plein e un Don Juan notoriu, atunci când vine vorba despre femeile frumoase care i-au trecut prin viaţă şi prin pat. Dintre acestea, una cel puţin ar fi putut fi subiect de film. Da, ne referim la relaţia pe care a avut-o cu actriţa americană Lindsay Lohan, cea care spunea că Philipp Plein ar fi ajutat-o atunci când avea mari probleme consumul de droguri. Acest lucru se întâmpla prin 2011, când designerul german era fotografiat tot mai des în compania actriţei Lindsay Lohan.

Momentul în care cei doi şi-au întâlnit privirea pentru prima dată a fost la Festivalul de Film de la Monte Carlo, care a ţinut de pe 1 şi până pe 6 martie, acolo unde li s-au şi aprins călcâiele unuia după celălalt. Aşa că, relaţia dintre Philipp Plein şi Mădălina Ghenea a ajuns să fie comparată în scurt timp cu celebrul cuplu hollywoodian Brad Pitt – Angelina Jolie, atât de repede a făcut furori. Chit că sunt împreună de mai puţin de o lună de zile, fosta iubită a lui Gerard Butler şi notoriul designer par să fie de nedespărţit. Aceştia au stat unul în braţele celuilalt încă de pe 10 martie, atunci când apăreau primele imagini cu ei doi pe reţelele de socializare. Se sărutau pasional într-o sală de fitness, probabil una dintre multele prezente prin reşedinţa Plein. Imediat după ce şi-au anunţat oficial relaţia, pe Instagram, Mădălina Ghenea apărea pozată printre sute de trandafiri roşii, pe care îi primise cadou tot de la Philipp Plein. Nici la capitolul daruri, fosta iubită a actorului Gerard Butler nu pare să o ducă rău.

Dovada dragostei
Dovada dragostei

Designerul o răsfaţă într-atât, încât au decis să profite de-o mică escapadă la Paris, în care au plecat pe 18 martie cu avionul privat al lui Philipp Plein. Toate acestea dacă ţinem cont că doar cu trei zile înainte, pe 15 martie, frumoasa actriţă mai primea un cadou: un mic tatuaj. Unul care să simbolizeze începutul lor de relaţie, pentru că Mădălina şi Philipp şi-au tatuat fiecare câte o cruce pe degetul inelar.

La fel, ce pare s-o fi cucerit pe actriţa româncă ar putea fi şi statutul social al lui Philipp Plein, cu siguranţă nici contul acestuia din bancă nu a lăsat-o rece. Să nu mai vorbim despre o reşedinţă de vis în care locuieşte sau despre maşinile de milioane de euro pe care le are în garaj. E posibil şi ca o privire către autoturismul Lamborghini sau Audi S8 să facă pe oricine să aprecieze instant gustul creatorului de modă. Cât despre excursia proaspeţilor îndrăgostiţi până la Paris, aceasta a fost una presărată din plin cu clipe romantice, dar şi jucăuşe. Asta, deoarece Plein a dus-o pe Mădălina până la Disneyland, unde au fost asemenea a doi copii, dornici să descopere toate atracţiile faimosului parc de distracţii. S-au cazat în luxosul Shangri-La Hotel, iar în weekendul în care au stat în Paris, celebrul designer pare să fi făcut şi pasul cel mare, pentru că dintr-o dată, pe inelarul frumoasei actriţe românce a apărut şi-o bijuterie. Şi nu orice bijuterie! Una care nu poate decât să le simbolizeze logodna celor doi, pentru că inelul este unul veritabil de logodnă, cu o superbă piatră de câteva karate, un solitar montat pe un inel clasic, de bun gust.

Mădălina Ghenea a mai avut iubiţi celebri
Mădălina Ghenea a mai avut iubiţi celebri

Totuşi, chiar dacă pare să îi fi declarat Mădălinei Ghenea iubire veşnică, celebrul designer german făcea acelaşi lucru şi-n urmă cu trei luni de zile. Doar că-n locul româncei era o altă tânără, la fel de frumoasă şi de care Philipp Plein părea la fel de îndrăgostit. Înainte să o cunoască pe Mădălina Ghenea, creatorul de modă părea îndrăgostit de Roxanna, un fotomodel născut în Ucraina. La fel ca românca, ea a apărut în toate fotografiile lui Philipp Plein, câteva luni de zile, chiar până în apropierea sărbătorii de Valentine’s Day, când n-au mai format un cuplu. Înainte de această zi dedicată îndrăgostiţilor, Roxanna pare să fi urmat tot „traseul“ Mădălinei Ghenea de până acum. Fotomodelul din Ucraina apărea în poze de prin apartamentul lui Philipp Plein din New York, dar şi în avionul privat al acestuia. Dacă ar fi să excludem povestea cu inelul de logodnă, am putea spune chiar că Mădălina Ghenea este noua Roxanna.

De asemenea, printre cuceririle lui Philipp Plein s-ar fi zvonit că se numără şi celebra Naomi Campbell, asta după ce ea şi designerul au fost văzuţi la o prezentare de modă. Şi nu oricum, ci lipiţi unul de celălalt, şusotind, aşa cum au stat preţ de ore bune. Nici Mădălina Ghenea nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre bărbaţi celebri cărora le-a furat inima. Înainte de relaţia demnă de poveştile hollywoodiene, pe care românca a avut-o în 2012 cu Gerard Butler, aceasta a fost mereu în compania domnilor celebri. Deşi nu a recunoscut niciodată acest lucru, Mădălina Ghenea a fost fotografiată, în 2011, în compania lui Leonardo DiCaprio.

Omul momentului de acum, a primit-o în camera sa de hotel din Sidney, acolo unde se filma producţia „Marele Gatsby“. Un alt star de la Hollywood pe care Mădălina Ghenea pare să îl fi apreciat şi în compania căruia a fost văzută de nenumărate ori, la sfârşitul lui 2011, este actorul Adrien Brody.

Cum nici relaţia cu acesta nu a fost confirmată de către actriţa româncă, a rămas la nivel de zvon, aşa cum se întâmpla şi în cazul lui Jude Law. Nu doar că au fost extrem de urmăriţi de către fani, dar atât Philipp Plein, cât şi Mădălina Ghenea şi-au făcut un obicei din a-şi documenta relaţia amoroasă. O fac atât de bine, încât – deşi nu ne dorim acest lucru – probabil vom afla şi din ce puncte de vedere relaţia lor scârţâie. Mai mult, dacă tot a apărut un inel strălucitor pe degetul Mădălinei, care să confirme logodna, până când acest articol va vedea lumina tiparului probabil că vom asista şi la un divorţ „în direct“, tot pe reţelele sociale. Sau vom vedea primele fotografii cu următoarea cucerire a designerului german.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Vești proaste de la meteorologii. Săptămâna Mare începe cu ploi
Vești proaste de la meteorologii. Săptămâna Mare începe cu ploi
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...