David Puşcaş, la detectorul de minciuni! Fiul Luminiţei Anghel, mărturisiri şocante din relaţia cu artista: ”Am vrut să mă sinucid!”

Publicat: 12/01/2017 | 10:45
David Puşcaş, la detectorul de minciuni! Fiul Luminiţei Anghel, mărturisiri şocante din relaţia cu artista: ”Am vrut să mă sinucid!”

David Puşcaş a acceptat să se supună testului cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra lumii întregi care este adevărul despre relaţia cu mama lui. Tânărul a recunoscut că a şantajat-o pe Luminiţa Anghel, ameninţând-o că se va sinucide.

David Puşcaş este disperat să-i intre în graţii mamei sale adoptive, Luminiţa Anghel. Tânărul a acceptat să se supună testului cu detectorul de minciuni pentru a demonstra că este un băiat sincer. David şi-a recunoscut toate greşelile faţă de mama sa, însă a mărturisit că e conştient că artista nu va fi deloc încântată când va vedea imaginile cu el la detectorul de minciuni.
Fiul adoptat al Luminiţei Anghel a răspuns cu sinceritate la următoarele întrebări, după care şi-a explicat gesturile: ”Ai lovit-o vreodată pe Măriuca?”, „Ai fost concediat de la ultimul loc de muncă din cauza întârzierilor la program?”, „În ultimul an ai şantajat-o pe mama ta spunându-i că te vei sinucide?”, „În ultimul an ai luat vreun drog interzis?”.
”Nu mi-a plăcut faptul că a trebuit să fiu sincer. Mama nu o să fie încântată că am făcut acest test. Nu am mai vorbit cu mama mea de săptămâni bune. Îmi doresc să fac Facultatea de Jurnalism. Mi-am şantajat mama că mă sinucid. Am încercat să mă sinucid. Mama vrea să plece din ţară fără mine, nu ştiu care este adevărul. Eram puţin gelos pe sora mea, Măriuca.  Dacă mama aşa consideră, e problema ei. Nu-i urăsc. Să urăşti… deja implică alte sentimente mult mai profunde. Nu pot să spun că-i iubesc pentru că aş fi ipocrit, dar ţin la ei şi au făcut parte la un moment dat din viaţa mea. Da, am avut o descărcare nervoasă şi emoţională. Ne-am certat şi am avut nervii întinşi la maxim şi da, m-am descărcat”, a declarat David Puşcaş.

Citește și...