E însărcinată? ALEX VELEA a însoţit-o azi pe ANTONIA la ginecolog

Publicat: 17/06/2016 | 16:22
E însărcinată? ALEX VELEA a însoţit-o azi pe ANTONIA la ginecolog

Antonia şi Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi se inteleg din priviri. Îndrăgostiţi mai mult ca niciodată, artiştii se completează atât de bine împreună, parcă s-ar cunoaşte de-o viaţă.

Atât Antonia, cât şi Velea, consideră că sunt suflete pereche şi speră ca  în viitorul apropiat să îşi oficializeze relaţia la starea civilă.

Centrul existenţei lor este băieţelul lor, Dominic. Pentru copil, cei doi fac orice, inclusiv desen. „Nu ne prea pricepem, dar îi desenăm şi lui, singur. Are un pian. Îi place muzica.”, au spus Antonia şi Alex Velea.

Conform unor surse sigure, Antonia a făcut o vizită la medicul ginecolog, vineri dimineaţa, înainte de prânz, la clinica MedLife din Drumul Taberei. Artista nu era singură, ci însoţită de iubitul ei, Alex Velea. Este foarte probabil ca artista să fie din nou însărcinată, mai ales că a declarat în nenumărate rânduri că îşi mai doreşte copii şi nu vrea să facă o pauză mare între aceştia.

Toată lumea mă întreabă dacă mai vreau să fac copii. E bine să faci şi 1000 de copii! Mie mi s-a spus că mai pot face un copil, maximum, şi parcă n-ar fi rău să profit de treaba asta cât sunt tânără, nu vreau să fac o pauză mare între copii’’, declara la un moment dat Antonia.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a încercat să o contacteze pe Antonia, însă a discutat cu PR-ul cântăreţei, care nu a dorit să comenteze legat de acest subiect. Femeia a spus că îi va transmite Antoniei şi că aceasta ne va contacta, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Cântăreaţa Mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a născut pe 28 august 2010.  Din păcate, micuţa este în Italia, la tatăl ei, şi se poate spune că o vede destul de rar. Însă cele două îşi vorbesc destul de des la telefon sau pe internet.  

 

Citește și...