Fiica lui Răzvan e devastată după divorţul părinţilor. Şi-a scos tatăl din lista de prieteni de pe Facebook!

Publicat: 20/05/2016 | 23:00

Prezentatorul de la ''Neatza'', Răzvan Simion (35 ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble (22 ani), după ce acesta şi-a părăsit soţia, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani şi au împreună doi copii, pe nume Ianca şi Tudor.  Diana s-a resemnat într-un sfârşit cu ideea că Răzvan iubeşte o altă femeie şi că nu se va mai întoarce acasă, însă nu putem spune acelaşi lucru şi despre copiii acestora.

După aproape un an, Răzvan şi Diana au semnat actele de divorţ

În luna iulie 2015, Răzvan Simion confirma despărţirea de cea care i-a fost soţie timp de 15 ani, Diana Simion, printr-un declaraţie de presă.

Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţa noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora.

Răzvan Simion are doi copii cu Diana, o fată, Ianca şi un băiat, Tudor.
Răzvan Simion are doi copii cu Diana, o fată, Ianca şi un băiat, Tudor.

Am încercat întotdeauna că viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţă deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga după senzaţional.

Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transformă într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”, a declarat Răzvan Simion.

Chiar dacă Răzvan a recunoscut public faptul că el şi Diana au luat-o pe drumuri separate, la acel moment un divorţ era exlus să aibă loc, deoarece Diana Simion nu era hotărâtă să-i ofere libertatea soţului. De dragul celor doi copii pe care îi au împreună, femeia ar fi putut să şteargă cu buretele „aventura” matinalului, care s-a dovedit a fi ceva mai mult decât o simplă escapdă, deşi în urmă cu nouă ani, într-un interviu susţinea contrariul. „Cred că îmi ştiu valoarea. Eu merg pe principiul, sunt foarte orgolioasă, nu aş plânge niciodată după un bărbat. Cred că în momentul în care ar călca strâmb, pur şi simplu ar muri totul. Nici nu ar trebui să mă chinui„, mărturisea Diana la acea vreme.

Se pare că după aproape un an de zile în care Diana a tot sperat că matinalul se va întoarce acasă, a decis ca într-un final să îi acorde divorţul prezentatorului, semnând actele în luna mai 2016, şi să se împace cu ideea că Răzvan va rămâne doar  tatăl copiilor ei.

Diana Simion a postat o fotografie pe Facebook, la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ, cu mesajul: ''culorile de la capătul drumului''.
Diana Simion a postat o fotografie pe Facebook, la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ, cu mesajul: ”culorile de la capătul drumului”.

 La scurt timp după semnarea actelor de divorţ, fosta soţie a prezentatorului a publicat pe pagina sa de socializare o imagine sugestivă din Corbeanca,  în care prezenta aleea casei şi un curcubeu, iar comentariul era unul de suflet…”culorile de la capătul drumului”, semn că, de acum, este hotărâtă să lase totul în trecut şi să înceapă o nouă viaţă.

Ianca, fetiţa prezentatorului, şi-a şters tatăl din lista de prieteni de pe Facebook

Înainte ca Răzvan să părăsească căminul conjugal, prezentatorul împreună cu Diana au hotărât să ducă copiii la pshiholog, ca să evite eventualele suferinţe cauzate de separarea lor.

Ianca, fiica prezentatorului l-a şters pe tatăl său din lista de prieteni de pe Facebook.
Ianca, fiica prezentatorului l-a şters pe tatăl său din lista de prieteni de pe Facebook.

Dacă Tudor este mai mic şi nu înţelege  schimbările care au avut loc în familia lui, nu putem spune acelaşi lucru şi despre Ianca, fetiţa prezentatorului, care nu s-a resemnat, aşa cum a făcut mama sa, nu acceptă ideea că tatăl său a plecat de acasă şi trăieşte cu o altă femeie.

Surprinzător, Ianca l-a şters pe tatăl ei, Răzvan Simion, din lista de prieteni de pe Facebook, având-o doar pe mama sa, Diana Simion şi o altă rudă.

Lidia Buble, fericită că Răzvan este un bărbat liber

Pe de altă parte, Lidia Buble este foarte fericită că iubitul ei, oficial, este un bărbat liber, exprimându-şi bucuria, raportându-se la publicul care o apreciază. „Bublişorii mei iubiţi! Aseară am avut parte de o atmosferă magică în Timişoara. Am primit super multe cadouri şi scrisori din partea bublişorilor mei şi pentru asta vreau să le mulţumesc din tot sufletul meu. Vă iubesc tare şi deja aştept cu nerăbdare să ne revedem„, a scris  Lidia Buble pe Facebook, în timp ce iubitul ei semna actele de divorţ.

Citește și...