Firma Mărioarei Zăvoranu, profit în creştere şi după moarte! Câţi bani pierde fiica ei

Publicat: 19/06/2016 | 23:20
Firma Mărioarei Zăvoranu, profit în creştere şi după moarte! Câţi bani pierde fiica ei

Se bătea cu pumnul în piept că face din firma moştenită de la Mărioara ce n-a văzut Parisul, dar n-a avut răbdare nici să obţină profitul pe primul an în care a fost stăpână. Dacă n-ar fi vândut totul pentru un milion de euro, i-ar fi revenit aproximativ o sută de mii de euro din profitul Agricomexului pe anul trecut. Conform rapoartelor financiare, Mărioara a ţinut firma sus şi pe patul de moarte.
 

Stăpâna a risipit într-un an, ce au strâns părinţii ei într-o viaţă! Acum apar şi roadele de care ar fi trebuit să se bucure. A început cu vânzarea drepturilor de difuzare ale înmormântării mamei sale, a continuat cu vila de la Afumaţi şi cu obiectele de artă, plus bolidul răposatei, care n-au fost pe gustul fiicei risipitoare. Însă, de departe, cea mai bănoasă tranzacţie a fost chiar moştenirea pentru care s-a luptat ani buni să fie a ei, respectiv Agricomexul, pe care l-a vândut!

În timpul vieţii, Mărioara a ţinut cu dinţii de firma care îi asigura venituri mai mult decât decente. Fiica ei, însă, a avut un dinte împotriva celuilalt acţionar, Dragoş Stoian, pe care-l voia eliminat din afacere. După ce l-a acuzat că ar avea legături cu gruparea teroristă Hezbolah, Dragoş Stoian s-a trezit cu plângeri la DNA şi Anaf, dar şi cu mai multe procese.

După tot circul făcut în presă, moştenitoarea Mărioarei a renunţat la război şi a bătut palma cu duşmanul, ştergându-şi numele definitiv din Agricomex. Deşi susţinea sus şi tare că acţiunile sale valorau undeva la 65 milioane de euro, suma pe care se vehiculează că a vândut tot e de aproximativ un milion de euro. Săptămâna aceasta, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, fosta soţie a lui Pepe a aflat câţi bani ar fi încasat din firma moştenită de la Mărioara. Conform rapoartelor financiare publicate de risco.ro, Agricomexul a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 485.376 euro. Profitul net s-a ridicat la puţin peste 190.000 euro, în creştere faţă de anii precedenţi. Din profit, fiica Mărioarei Zăvoranu ar fi încasat aproximativ o sută de mii euro, atât cât reprezenta cota sa de acţiuni.

Dar, cum priorităţile brunetei sunt altele decât businesurile provenite din chirii, aceasta pare că se concentrează pe cariera artistică şi promite că revine în forţă.