Fosta componentă a trupei A.S.I.A., IANNA, se menţine în formă cu yoga şi gimnastică

Publicat: 15/04/2016 | 23:12
Fosta componentă a trupei A.S.I.A., IANNA, se menţine în formă cu yoga şi gimnastică

Ianna nu se teme de trecerea timpului. Are o viaţă activă şi se menţine în formă. De la un concert la altul, mai mereu pe drumuri, Ianna încearcă să fie perfectă pe scenă, dar şi acasă când îşi intră  în rolul de mamă şi de soţie. Şi cum să fii şi mamă şi artistă nu e deloc uşor, fosta componentă a trupei A.S.I.A a găsit secretul cum să fie în formă de fiecare dată.

‘’Fac gimnastică şi yoga în fiecare zi. De asemenea nu uit nicio clipă de starea de spirit, care trebuie să fie mereu una senzaţională şi cu multă poftă de viaţă.’’, spune frumoasa blondă.

Ianna nu  uită nici de alimentaţie. Are grigă de fiecare dată ce alimente consumă şi nici nu ai zice că a dat naştere unui copil.

‘’Secretul meu este simplu. Am mese cât mai mici şi mânânc alimente cât mai naturale. Eu ştiu exact ce trebuie să mănânc ca să fiu în formă. Mănânc mâncare gătită şi baeu foarte multă apă şi ceaiuri. De aceea sunt mereu în formă.’’, a povestit artista pentru revista SPY.

Ianna a devenit cunoscută în momentul în care a intrat în trupa A.S.I.A. Artista a plecat din trupă, iar mai apoi a cântat alături de fosta colegă din trupă, Anca Neacşu. Cele două au pornit pe drumuri separate, iar Ianna a dat naştere unei fetiţe pe nume Erika.

Chiar dacă nu mai cântă în vreo formaţie în momentul de faţă, Ianna a decis să rămână în industria muzicală, alegând o carieră solo.

 

Răzvan Sava

Citește și...