Acasă » Showbiz » Showbiz intern » GABRIELA CRISTEA şi ADRIANA BAHMUŢEANU au dat cărţile pe faţă! S-au luptat cu kilogramele… din dragoste

GABRIELA CRISTEA şi ADRIANA BAHMUŢEANU au dat cărţile pe faţă! S-au luptat cu kilogramele… din dragoste

De: Cancan 06/05/2016 | 19:36
GABRIELA CRISTEA şi ADRIANA BAHMUŢEANU au dat cărţile pe faţă! S-au luptat cu kilogramele... din dragoste

Dragostea produce reacţii chimice explozive nu doar în creier şi suflet, ci şi în corpurile noastre, şi niciodată nu putem şti dacă iubirea, pe care tocmai am contractat-o din aerul pe care îl respirăm alături de persoana iubită, ne va îngrăşa sau ne va slăbi. Uneori, consumul excesiv de iubire poate dăuna grav greutăţii, după cum, alteori, consumul de iubire este aliatul perfect al greutăţii ideale. Cel puţin, asta se poate vedea în revista Ciao!

Însă şi o despărţire poate avea aceleaşi efecte: pe unii îi îngraşă, pe alţii îi aduce cu kilogramelele la pământ, După divorţul de Ştefan Bănică Junior, pronunţat în ianuarie 2013, Andreea Marin (41 ani) a început să se scuture de kilogramele în plus ca de o haină veche. Dragostea pentru Tuncay Öztürk a ajutat-o să îşi recapete formele de odinioară, de pe vremea când activa în spaţiul public în calitate de Zână, şi cine a mai văzut zâne grase?!  Nimeni. Sfârşitul lui 2013 şi începutul lui 2014 au prins-o pe Andreea nu doar măritată din nou, dar şi într-o formă fizică foarte bună, cu aproximativ 62 kg la 1,75 m înălţime.
 
Era îndrăgostită, iubea un bărbat cu 11 ani mai tânăr, şi îndrăgostirea o slăbise tocmai pentru că nu o slăbea deloc. Însă una e îndrăgostirea năvalnică şi alta e iubirea aşezată, aşezată cuminte la casa ei. Andreea a început din nou să se îngraşe. Pozele recente ne arată o fostă Zână cu o guşiţă cât se poate de vizibilă, pe care în zadar încearcă ea să şi-o acopere cu vreo eşarfă sau cu vreun guler de helancă, plus că şi mijlocul ei pare destul de crescut, ca un cozonac bine dospit. Aşadar, în 2016, avem o Zână care pare să fi sărit binişor pragul de 70 de kg, ceea ce dovedeşte că dragostea te ridică şi tot ea te şi coboară cu picioarele pe cântar. 
 
 
Poate că nu e decât o ANDREEA OROZ, prejudecată că soţiile de fotbalişti e obligatoriu să arate bine. A fost o vreme când şi Andreea Oroz Munteanu (34 ani), soţia fostului fotbalist dinamovist Vlad Munteanu, a arătat bine, chiar foarte bine. Acum, Andreea nu mai arată bine. S-a îngrăşat destul de mult în timpul căsniciei şi aşa a şi rămas, şi nu poate invoca scuza că e grasă pentru că e mamă a doi copii, din moment ce sunt vreo cinci ani de când l-a născut pe al doilea. În cinci ani ai tot timpul din lume să slăbeşti, dacă vrei. Cel mai sigur e că Andreea nici nu şi-a propus, la modul serios, să slăbească. De dorit, e clar că şi-a dorit să slăbească, dar dorinţa, de una singură, nu poate face minuni. Pe de altă parte, dacă soţul ei o iubeşte aşa, grasă, la ce bun să îşi mai bată ea capul cu corpul?! Andreea Oroz şi Vlad Munteanu s-au căsătorit în 2008, pe vremea când ea avea o siluetă trasă prin inel, de fostă balerina.
 
 
Delia nu este neapărat grasă, dar nici slabă nu e. Este rubicondă, rubensiană, plinuţă, pufoasă, cărnoasă, pluşoasă, fără că asta să îi răpească nimic din sex appeal. Delia s-a mai îngrăşat de când îi merge foarte bine în căsnicie, şi ea ştie foarte bine că silueta ei s-a îndepărtat de dimensiunile pe care le avea în 2012, atunci când s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu. Pe de altă parte, ea niciodată nu a fost o femeie slabă, mereu a avut formele la ea, nişte forme bine conturate, fără să fie totuşi expandate, ca acum. Acum, ea are câteva kilograme în plus. Kilograme albe pentru zile negre, să zicem. Răzvan îi este nu doar soţ, ci şi impresar, însă el nu îi este Deliei şi nutriţionist sau antrenor de fitness, deşi, poate, ar trebui.
 
Gabriela reuşise într-o vreme să slăbească nu mai puţin de douzeci de kilograme, de ajunseseră prietenii apropiaţi să se îngrijoreze în privinţa dietei drastice pe care continua să o ţină cu stricteţe. În octombrie 2013, Gabriela s-a combinat cu Tavi Clonda, solistul trupei care cântă la ea în emisiune, şi acesta a fost momentul când Gabi, care în ultimii ani avusese o relaţie tensionată şi sinuoasă cu propria-i greutate, a simţit că e cazul să se relaxeze. Îndrăgostită, fericită, vedeta a început, uşoruşor, să se îngraşe. Nu a pus la loc chiar toate kilogramele de care reuşise cu atâta trudă să scape, dar vreo 10-12 tot a reuşit să pună la loc. A făcut puţină guşă, iar abdomenul, într-o vreme aplatizat, a început să crească precum o pască de carne, motiv pentru care unii şi-au imaginat că ar fi însărcinată. Cu toate acestea, Gabi este relaxată. Există pe lumea asta lucruri mult mai importante decât kilogramele în plus. Dragostea, de exemplu, e mult mai importantă decât silueta. Poţi să fii slabă şi nefericită, după cum poţi fi grăsuţă sau chiar grasă şi să fii fericită. Iar Tavi o iubeşte aşa cum e. Anul trecut, kilogramele în plus ale Gabrielei s-au căsătorit civil cu kilogramele lui Tavi.
 
După ultima despărţire de Silviu Prigoană (deşi niciodată nu poţi şti, în cazul lor, care e ultima despărţire), Adriana Bahmuţeanu (40 ani) a suferit o transformare spectaculoasă. „Am slăbit douăzeci de kilograme în şapte luni. Am citit o carte spirituală şi, de atunci, nu am mai putut să mănânc carne. Văzând că slăbesc, am început să am şi mai mare grijă la ce mănânc. Acum nu mai mănânc pâine şi dulciuri. Înainte mă umflam de la carne, deşi analizele toate îmi ieşeau OK. Acum mă simt super-bine, analizele sunt foarte bune, mă simt mai sănătoasă ca oricând. Am luat calea gândirii pozitive, mă simt super-bine“, ne-a dezvăluit Adriana, în exclusivitate, secretul slăbirii. Bahmu nu se fereşte să recunoască că a apelat şi la ajutorul medicilor pentru a arăta aşa cum arată în prezent, adică foarte bine: „M-am operat la doctorul Florin Juravle şi sunt foarte mulţumită acum. Am avut trei hernii ombilicale. Juravle mi-a reparat herniile şi mi-a tăiat surplusul de piele de pe abdomen şi talie“. Bahmu este un bun exemplu despre lupta nu doar împotriva kilogramelor, ci şi a resemnării. Dacă vrei să arăţi bine, poţi începe să arăţi bine oricând, chiar şi la vârsta de 40 de ani sau chiar după.
 
 
După divorţul de Dorin Cocoş, încheiat, la notar, pe 10 iunie 2013, Elena Udrea (42 ani) a slăbit 14 kilograme în doar trei luni. Dincolo de problemele pe care le-a avut în Justiţie, care n-au slăbit-o deloc, fosta doamnă a ajuns să aibă o talie de viespe datorită unei diete minune pe bază de regim disociat, în funcţie de grupa ei de sânge: o zi mânca legume, în alta fructe, apoi carne, apoi peşte şi aşa mai departe. Fosta ministră nu a avut niciodată probleme mari cu silueta, mereu s-a menţinut la cote rezonabile, însă acum, după ce a slăbit, arată mai bine ca oricând. Se spune că mai binele este duşmanul binelui, însă iată că poţi arăta mai bine fără să fi arătat vreodată rău.
 
Teo Trandafir ajunsese la un moment dat să cântărească 140 de kilograme. Da, aţi citit bine: 140. Acum, ea cântăreşte 60 de kilograme. Practic, 80 de kilograme de Trandafir au dispărut pur şi simplu, evaporându-se în neant. Transformarea lui Teo este spectaculoasă. Când, în 2012, s-a căsătorit cu Constantin Iosef, de care a divorţat câteva luni mai târziu, Teo începuse deja să slăbească, însă nu foarte mult. Saltul decisiv spre o siluetă omenească a fost făcut cu ajutorul unei operaţii de micşorare a stomacului, pe care a suferit-o pe 20 decembrie 2013. De atunci a început transformarea ei. Acum arată foarte bine, şi-a schimbat stilul vestimentar, fiind, practic, un alt om. O altă femeie, mai exact.
 
În toamna lui 2014, Lora a divorţat de Dan Badea, după doi ani de căsnicie. „Am fost acuzată de adulter, la două luni după divorţ. Lumea dădea cu pietre în mine. Au spus nişte lucruri foarte urâte. S-a spus că mie nu-mi pasă şi că îi tratez cu zâmbetul pe buze. La concerte, pe scenă străluceam, dar crede-mă că mă topeam pe picioare. Am ajuns la 47 de kilograme“, ne-a mărturisit Lora. Cântăreaţa a slăbit şase kilograme. În cifră absolută, şase kilograme nu înseamnă foarte mult, însă ea a ajuns la 47 de kilograme nu de la 100, ci de la 53. Acum, Lora şi kilogramele ei sunt împreună cu Ionuţ Ghenu, managerul ei. (Răzvan Sava)
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...